Bug

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ARTİST[MEHMET]EFENDİ tarafından 31 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. modum ben npc sıkıyorum bugta kalıyor bana sıkmıyor menzilinden çıkıyorum geliyor sonra tekrar bugta kalıyor ban yesem ben sorumlu değilimki nasıl iştir bu

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kurallarda yazdığı üzere oyun hatalarından ( açıklarından ) yararlanmak yasaktır.

NPC Uyuması sorunu bilinen bir sorun ve Bigpoint Dark Orbit ekibinin uzun vadeli planlarında köklü değişiklikler ve yenilikler yapılacağı duyurulmuştu

Yapılacak bu yenilikten sonra bu uyuma sorununun ortadan kalkacağını düşünüyoruz

Tabi hesaplar üzerine bir işlem yapılıp , yapılmayacağı konusunda bizim yorum yapma yetkimiz bulunmuyor

Bu kadar Bigpoint tarafından belirleneceğinden , banlanırsınız yada banlanmazsınız şeklinde yorum yapamıyoruz.

Keyifli Forumlar

3. banada zaman zaman denk geliyor oyun açıklarından faydalanmak yasak ama ben onu kesmezsem buga düşene kdr attığım cephaneme yazık arada denk geliyo bende kesiyom

sıkıntı çözülsün tabi buda teknik ekibin işi

kolay gelsin iyi forumlar

4. Sırf oyunun saçma sapan bir arzası yüzünden milleti bannlamak çok gülünç olur...

Ha low bugu yapanları anlarım fakat bu normal haritalarda her zaman oluyor...

5. her şeyi geçtim 5-2 de korsan kesiyorum peşimde 10 tane korsan var hepsi uyudu e afedersiniz de yuh artık..!

6. Yaratığa bazen sıkmamla donuyor..

Benim tahminim şu yaratık haritanın buglu kısımlarında donuyor yani konumlarda sıkıntı olabilir.

O konuma gelince de donuyordur.

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

uyuma bug u arızasi yuzunden milleti banlamak sacma diyorsunuzda ,adam haritada normal kasilirken bilincsizce birden bug a girdi ise yaratik, onu birakicak halimiz yok buna eyvallah amma velakin, bilerek isteyerek urasarak en zor yaratiklari surekli bug a sokan tek basina dunya uriyi goturen oyunculara bir duzenleme gelmeli(yapanin yanina kar kaldigi takdirde devamlari farkli sekilllerdede olsa cogalip artacaktir)..Mantik su ki yapanda bir yapmayanda ohalde ben niye yapmayim ? .haksiz kazanc haksiz rutbe vs vs.bu alenidir ve neden bukadar uzadigi manidardır.Oyun kurucularinin bunu bildigini iletildigini okuyoruz lakin neden bir duzenleme gelemedigi merak konumuzdur.hergun hevesle duyurulari takip etmekteyiz.umarizki tatmin edici sonuc en kisa surede artik duyurulur.bekliyoruz!

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar öncedende yazmıştım.Görünen köy klavuz istemez.

Böyle büyük oyunda mantığın hakim olması gerekirki öyledirde.

Örnek verirsem haritada bizler kasılmak zorundayız bu uyuma bütün yaratıklarda geçerli tabikide denk gelecektir.Normal haritalarda oluşan buglarda sorumlu tutulacağımızı sanmıyorum.Tabi bu benim fikrim.

Ama low kapısına bizleri girmemiz için silah dayamıyorlar başımıza.Siz oraya bu durumu bile bile giriyorsanız ilkinde bilmiyordunuz girdiniz ikincide tekrar kontrol etmek için girdiniz hadi bu üç olsun ama bunu 40 kere 50 kere yapmışsanız burda tabikide bir bugdan yararlanma söz konusududur.Ve bigpointin hesabınızı kapatma hakkı mevcuttur.

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.