Bug / Oyun hatasi Bugcular

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ADSIZ tarafından 23 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ADSIZ

ADSIZ User

1. LOW Bugu artık birzahmet cowoondan olan bugu kapatınız bizi dellendirtmeyin bu oyuna para veren adamları oyundan sogutmayın adamlar günde 500 700 bin urı kasıyorlar size şaka gelmesin bu anlattıklarım günde 700 mılyon tp kasıyorlar cabası rütbe şeref puanı sırf falcondan bu sizin oyun acıgınız her kim yetkiliyse kardeşim bunu lütfen başta olmak üzere kapatmanız darkorbit acısından cok iyi olucak

2. Bu darkorbit işine gelen oyunhatalarını bugları kapatıyor admın haritasının kapatıldı tr2 serverınde 780 mılyon x4 olan 500 milyon geckin 10 15 tane gemiler var bu adamlar girdi aylardır topladılar haklarıydı'da kimse birşey diyemez o toplanan beyazlarıda hiçbir admin geri alamaz oyun 1000 ucb verirse onlarda toplar bende toplarım darkorbit baktıki cook yogun itiraz geliyor adaleti tesis ediyim dedi ama geciken adalet adalet değildir bunuda bilmenizi istiyorum.

3.Haritalarda albaylar kurmaylar 3 yıldızlar generaller artık gözükmüyor ben bir kurmay albay olarak harıtaya cıkamıyorum beni banlatmak ısteyen insanlar var sırf rütbem için ful+full uzmanlar üstegmenler yanı düşük rütbelere sahıp olan gemi ya şunu 11 15 kere keseyım üst üste sonra kendimi supporta şikayet edıyım bunun rütbesi generallse 3 yıldıza kurbaysa bunu albaya düşürüyüm 3 yıldız yapayım şu kadar tpsi şu kadar şerefini indiriyim nası olsa darkorbitte puşingten 3.banlamada eskiden hesab kökten giderdi şimdi istedigin kadar pusıng yap hesab sınırsız banlanmıyor diyen insanlar var buna bi care getirin insanları kesmeye korkar olduk kesmeyii boşverin kesilmemeye bakıyoruz haritalarda

4.Hiperlazmoit magma kararsız buzul catlagı kapısından kasılan mılyonlarca GG ve RSB-75 kardeş bazı hesablarda 15 18 20 30 mılyon rsblı gemiler var hatta acılış tarihi 2016 bu bugları yapan insanlara acaba bu darkorbit yönetimi ne yapmayı düşünüyor

5.Oyun yetkilileri bu oyunda gemi alımı satımı takası bug'u [ OYUN ACIKLARI YASAKTIR ]
    Deniliyorda bu bugları hesablarına yapan oyuncularımız neden ceza almıyor ozaman bize söyleyin böyle oyunda buglar oldugunda bizde yapalım

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Oyun hakkındaki kaygılarınızı yerinde buluyorum. Aşırı derecede hasta bir oyun var bunu tedavi etmek mümkün ama uzun sürebilir. Yöneticiler önceliği sunucu birleştirmeye adamış gibiler. Sizin bu kaygılarınızı en başta ileteceğiz.

İyi Forumlar.

3. DRONES

DRONES User

Gerçekten Çok Doğru Şeyler Yazmışsın
    Hak Verıyorum Arkadaşa Darkorbit Gittikçe Kötüleşiyor Klandaki Arkadaşlarla Bu Konuların Yakın Takipçisiyiz Böyle Devam Ederse Darkorbiti Oynamayı Bırakıp Başka Oyunlara Yöneleceğiz Sonucta Darkorbit Gibi Onlarca Oyun Var İnşallah Düzelirde Bu Dediğim Şeyi Yapmaya Gerek Kalmaz Çünkü 8 Senedir Olan Bır Emek Var Ortada.

4. yasin01

yasin01 User

DOstum +1 diyorum yapan yaptı eden etti diyorlar adam kasılmıyor artık rutbe kasıyor 600m sep milyon milyon x4 rsb bende çıkayımda 2cubi doneyim diyorum mumkunmü bu adalet yok arkadaş yakında toplu bırakım olacak gibi :S

5. ADSIZ

ADSIZ User

11 YILDIR DARKORBİT OYNUYORUM İLK EZ YAZDIGIM BİR ŞEY İCİN BANLANMA YAPILDI COK TEŞEKKÜR EDERİM BU OYUNU HAKSIZ KAZANCLA OYNAYANLARIN MAGMALARI HİPERLERİ GG BUGLARINI RSB-75'LERİNİ ALDIGINIZ İÇİN SİZLERE COK TŞK EDİYORUM SIRF TR2 DE DEGİLMİŞ TR3 SERVERINDEDE SIRALAMA 1.DAHİL BANLANMA YAPILMIŞTIR suppor'ta yoğunlaşın arkadaşlar bildiginiz buglu gemılerı şikayet edin sadece linklerini verin başka birşey yapmayın.
    SINIRSIZ KAPANIYOR Gemiler

Son düzenlenen: 27 Mart 2018
  6. **LİMAN**

**LİMAN** User

aferim sana gurur duy kendinle

7. Neden duymasın adam hakkı savunuyor . Herkes hile hurda işine girmeden gelişsin demenın neresi yanlış. Derlerya oyuncu kalmayacak banlanırsa..tam tersi adalet ve düzen olursa oyun asıl ozaman oyuncu ceker millet rasgele phoneze lenovlara sıkmaz x4 bol diye.

8. Kızgın

Kızgın User

demek halen umudun var ????

9. Buraaya oyunu bırkıyorum diyenlerin sebebi oyun bug hile dolu denip bıraktılar şimdi bunlar kalkarsa o oyuncular dönecek öylede düşünmek lazım bırakan kadar gelende cok olur.

org2BordoGüç bunu beğendi.
  10. ADSIZ

ADSIZ User

arkadaşlar bu oyun bugları hileleri yapan adamlar keyfini sefasını sürüyor ama arkadaşlar bide oyunu bugsuz hilesiz oynayanları düşünelim adamlar 50 magma 50 hiper 50 sonda 50 kararsız bilmem kaç mılyon rsb galaxsi bugları bunlar şaka gibi ama gerçek olan şeyler bu hesaplar 7/24 savaşıyor 7/24 abg kappa hades yapan adamlar bu adamlar 10.000 lik gemıyı 8 günde bitiren insanlar bizddede olsaydı ınanıyorumki bızde 8 günde 10.000 gemıyı 4-3 4-2 4-1 de vb harıtalarda ***cuları keserek bizde yapardık arkadaşın biri yukarıya yazı yazmış mutlumu oldun eline ne geçti cart curt ulan kardeşim biz emegimizle oynuyoruz biz seprumsuz kararsız lf4lersiz oyun oynuyoruz rsbmizi x-7 haritaların 4-5 haritasın da yaratık keserek alıyoruz

11. romentus

romentus User

hak vermemek elde değil.

12. **LİMAN**

**LİMAN** User

şimdi gurur duyabilirsin kendinle

13. -Star-

-Star- User

Gurur duyacak tabii ki.Oyunu temiz oynayan her oyuncunun böyle ban dalgalarından gurur duyması bence gayet normal.Bilmiyorum galiba birilerinin canını sıkıyor biz gurur duyarken.

14. o rsb 75 buglarını gözümün önünde yaptı generaller ya general adamlar yaptı Albaylar yaratık botlarında ne diyim ki
    ayrıca 20milyonun üzerinde sepromu olanların sorgusuz sualsiz banlanması lazım oyun açıldığından bu yana seprom atsa bile 150m yi geçmiyor hesaplayın isterseniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.