BUGLARDAN BAN YEMEK İSTEMİYORUM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 10 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Az önce 4 lokum art arda buga girdi bana vurmadı öğlen 4-5te 2 bos lokum buga girdi hasar almadan kestim. Hadi onları geçtin öğlen 4-5e girince az canlı uber tallon buldum oda buga girdi. Tamam bunlar herkesin işine yarıyor ama ban yemek istemiyorum başka bi oyunu internetim kaldırmıyor o yüzden bunların çözülmesini istiyorum. Adminlerim gerekirse ben bunu supportada yazacağım.

2. Support'a iletin. Ayrıca tarayıcı Ön belleğini ve Çerezlerini temizleyiniz. Bir de Adobe Flash Player'in yakın zamanda güncel sürümü çıktı. Güncelleyin.. :)

3. Bilgisayar otomatik güncelliyor önbellek temiz geçmişi dün sildim zaten sadece darkorbitte geziyorum

4. Support'a iletmenizi öneririm.

5. Merhaba ,

Eğer uyuduğunu farkettiğiniz zaman hareket ederek yada bir şekilde saldırmasını sağlayabiliyorsanız öyle yapmayı deneyin.

Ayrıca arada sırada olması ile bunu art niyetli olarak kullanmak sanırım sistemde belli olacaktır. Ama yine de dikkatli olmakta yarar var.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.