Bugların Kaynağını Çözdüm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 27 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar;

Şimdi çoğumuz ben dahil burada ki Türk yetkililere çok fazla baskı uyguladığımızı söyleyebilirim fakat şunu fark ettim "TÜRK ADMİNLERİN HİÇ BİR SUÇU YOK !"

Evet yanlış duymadınız bu adminlerin bir suçu yok.

Burada ki Türk adminleri sadece bir elçi görevi görüyor adamlara ne denirse onu yapıyorlar.

Suç yabancılarda !

Şimdi arkadaşlar bu bilgiyi nasıl elde ettiğimi soracaksanız yabancı serverlarda ki UNO klanı adlı klanda yer alan bazı kişiler oyun geliştiriciler ile sürekli diyalog halindeler. Bu şahısların test amaçlı bazı şeyleri denediklerini düşünmeye başladım.

Bazı videoları inceledikçe bu kişilerin bugları bu testler sayesinde bulduklarını anladım.

Uzun araştırmalarım sonucunda UNO klanından birinin bu videoları yüklediğini ve internet aleminde oradan buraya yayıldığını tespit etmiş durumdayım.

Bu kişiler tahminimce ceza almayacaklar yinede bazı sorularınıza ışık tutmuş olmuşumdur diye düşünüyorum.

2. evet UNO klanı global avrupa 1 de oynuyor içlerinde admin olduğunu biliyoruz. asıl bu işin kaymağını yiyen almanlar onlarda aynı serverde •Λ• klanı ve yıllardır klanda yetkili adminler olduğu bilinmekte.bunlar zaman zaman ts mize gelirler video atıp dalga geçip giderler.adamlar gizli haritaya kamp kurmuşlar çektikleri videoda sırf keyfe 300 milyon x4 ü satıyolar..gerisini siz düşünün..bununla ilgili vakti zamanında Pars admine gerekli bildirimi yaptık fakat sonuç bu konudaki yetkisizliğini dile getirmekten öte bişey olmadı..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Şubat 2017

3. Gerekli videoları artemise bildirdim...

4. uno'yu yenimi ögrendin hakan .
    geçen artemis ile parsın fotoları asesle çıktı ocakbaşı ,rakı sofrası fln .

5. Yılmaz sen ne diyecen ts ts diyordun ? :D

6. gelcekmisn şimdi seni çagırmaktan bi hal oldum :)

7. Simdi gelemem maalesef.

8. yaw bende antremanlarda koşturyom çarşamba gunu forumda çagırım seni geç olmadan

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.