Bugün Bakımdan Sonraki Sıkıntı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kılıçhan tarafından 7 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Okuyun,,, Savaşırken ya da kaçarken haritada uzak mesafe giderken Gemi mini haritada geride kalıyor ekranda gidiyoruz pet sayesinde anlıyorum bu sorunu, bugünkü bakımdan öncede arada sırada oluyordu ama daha çok olmaya başladı geminin ekseninde kayma sorunu var, mesela gemi biyerden biyere gidiyor baya ve duruyoruz mayın koyduğumuzda geminin tam altına koymuyor gemıyı gordugumuz pozisyon yanlış bl de duvarların etrafından dolanırkende bu sorundan dolayı çok takılıyoruz duvarı geçtik sanıyoruz hala duvardaymış gemi mesela, eskiden hatırlıyorum gemiyi sürerken durur durmaz mayın koyduğumuzda altımıza bırakıyordu , şimdi baya bi gemi park halinde bile olsa mayını bazen tam altına bırakmıyor geminin pozisyonu yanlış artık tam adına ne denilebilir sizde söyleyin birde şu hata var birine sıkıyoruz rsb yi seçerken sesi geliyor ama atmıyoruz birdaha basınca atıyor bazen yapıyor bunu,,

2. .maxpayne

.maxpayne User

bakın

3. Doğrudur Yetkililere bildirilmesi gerekir ama daha kibar dille yazılabilirdi.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Kişisel olarak bu durumları denemek için çalışacağım. Sizden de ricam bu sorunla karşılaştığınızda ekran görüntüsü alarak destek birimi ile iletişime geçiniz. Durumu onlara tüm detayları ile açıklayınız.

Mevcut sorunları rapor edeceğimizden emin olunuz.

İyi forumlar.

_ALPHA_ bunu beğendi.
  5. ekran görüntüsüyle belli olmazki gerçekten dediklerimi yaşayan illa vardır kesinlikle sorun var çok belli mesela bi taşa takılıyorum gidiyorum gidiyorum sonra gemi taşa takıldığı yere geri gidiyor acayip yani

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Anlıyorum bunun için o zaman kısa bir sorunu anlatan video çekme ihtimaliniz var mıdır ? Daha açıklayıcı olabilir.

İyi forumlar

7. ben o işleri anlamam beceremem başkasınında başına geliordur konuyu görüp okusalar

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Durumu tecrübe edebilmek adına denemelerde bulundum fakat dediğiniz gibi bir durumla karşılaşmadım, yine de dediğiniz gibi böyle bir problem yaşayan arkadaşımız olursa lütfen aşağıda belirttiğim şekilde Support'a durumu bildirsin.

Lütfen bu ve buna benzer bir problem yaşadığınızda;
    • Problemi yaşadığınız (video çekerek) haritayı bize bildiriniz.
    • Problemi yaşadığınız saat (Saat dilimi ve UTC şeklinde)
    • Hesabınızın profil linkini de (zaman ve açıklama olmadan yardımcı olmaz) ekleyerek Support ekibine gönderiniz.
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederiz.

İyi forumlar.

Labirent bunu beğendi.
  9. yok valla gerçekten sorun var video çekebılen çeksin, bugun yine bl de taşın etrafından dolanıyorum radyasyondan dönüp gidicem portala geldim ama hala gemı radyasyondan hasar yiyor gerçekten çok karşılaşıyorum bu sorunlarla bağlantım falan pc iyi,,

neyse kilitleyebilirsiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 May 2019
  10. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.