Bugün Gerçekleşen Ban Dalgası

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve agnostiklive tarafından 22 Nisan 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ases06

ases06 User

Oyun bot olanlara güzel sen bot kestikçe ceza alıyorsun

2. Grevious

Grevious User

cidden x1 de adam 7/24 ileri geri yapıyor aylardır bu şekilde her girdiğimde orda duruyor :D

3. @TR|SUBUTAY bu etkinligi dodas saldırıları oldugu icin 1 hafta uzattınız öyle deilmi ne oldu genemi dodas saldırıları var. oyunu herkes ana sayfada oynasın rütbe şerefe bakarsınız aldıgınız şeref desteklerinide çay a banıp yiyin

4. Ben şahsen ddos ile alakalı olduğunu düşünmüyorum :) sunucu kapasitesi yetersiz gibi görünüyor, yüklenme artınca da sunucu kaldırmıyor, etkinlik dolayısıyla bir sürü hesap haritada geziyor geçen fark ettim ki daha 1. seviye hesap 1-1de yumurta topluyor o derece artıyor girişler. bunun sonucunda olduğunu düşünüyorum. ki artı parantez yapayım kim darkorbite ddos yapmak için vakit ayırır ki?

Grevious bunu beğendi.
  5. sen benm dedigimi okuyup anlayarak yazdıysan bunu sanada kolay gelsin kral

6. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Gerekli incelemeler için konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.