Bugün Uridium Çektim Yarın Bida Çekeceğim Yada Salı Günü Uridiumla Ne Yapmalıyım ???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 28 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Benim Çarım Şuan Leo (Herkesin Tercihiyle Leoya Geçtim:)) Çarımın İçindekiler Şunlar;
    7 Lf3(Aslında 3tü Bugün Çektiğim Uridiumla 4 Tane Daha Aldım :)) 1 Lf4 2 Bo2 Gerisi Ao2 6 Tane Hız Jeneratörü var G3N-7900 Hst-2 Roket Atar Slotlarda 1-2 Tane Daha Alacağım Bir Şey Var Onun Haricinde Tam Dediğim Gibi Bugün X3te 45k Uridium Çektim Ama Nedense 47k Oldu :) Lf3 Aldım 7k Uridium Arttı 47k İlede 4 Tane Lf3 Aldım Başlıkta Belirttiğim Gibi Yarın Veya Salı Günü Yine Bi 45klık Uridium Çekeceğim Çektiğim 45k Uriyle Yine Aynı Şekilde Birde 7000 Uridium Eklenecek 52000 Uridium Oluyor Bu Uridiumla 5 Tane Lf3 Mü Alayım Yoksa 4 Tane Lf3 Alıp 3k Uridium Biriktirip Bir Tanede İrismi Alayım Ben 5 Tane Lf3 Almayı Düşünüyorum Sizin Önerileriniz Nelerdir ???

2. StorMHawsK

StorMHawsK User

İlk önce hata yapmayın uridium çekmek için kesinlikle x3 bekle. 45Uridium aldığın zaman 45.000 x 3 olacağından dolayı 135.000 uridium alırsınız bunu kesinlikle kaçırmayınız.
    -Biraz daha lf3 alarak gemi vuruş gücünü arttırıp kristalon keserek kredi yapıp geminizi elit bir gemi yapma şansınız var
    -Argenizi de birazda olsa arttırabilirsiniz.
    -Yeterince güçlendinizi yani (lf3ler gemiye fazla geliyor ise geminizi goliat) geçirmenizi tavsiye edebilirim.

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Kardeş 135k Uri Demişsin Ben Yanlış Söyledim 10tl Çekeceğim X3te 45k Uridium Oluyor Şimdi Senin Önerilerine Gelirsek Arge İçin Şuan Erken Buluyorum Arge Sonraki Planda Benim İçin Şuan Ben Lf3lerimle Bo2lerimi Dikkate Alıyorum Ama Lf3ü Ön Planda Tutuyorum Bo2leri Lf3lerden Sonra Fulleyeceğim Diğer Önerine Gelirsek Katılıyorum Bende Öyle Yapmayı Planlıyordum Zaten Lf3lerle Bo2leri 15e Tamamlayınca Goliatha Geçiş Yapcam

4. StorMHawsK

StorMHawsK User

En doğru kararları çoktan vermişsin zaten. Belli zaten, lf3 alarak vuruş arttırıp sonrada kredi kasarak devamı gelecektir zaten. (Ama 2 binden hızları alın iyi olur.)

Jameika-TR bunu beğendi.
  5. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Hız Jeneratörlerini Çektiğim Urilerle Almayı Düşünmüyorum Onca 45k Uriyi 2klık Jeneratörler İçin Çekmişim Gibi Oluyor :) Hız Jeneratörlerini Daha Sonra Biriktirdiğim Urilerle Almayı Planlıyorum Yorumun İçin Sağol Birde Goliatha Geçiş Yapınca Kapılara Başlamayı Düşünüyorum Ama İlk Hangisinden Başlasam Karar Veremedim Ama Aklımda Zeta Var Sence Hangisinden Başlayayım

6. StorMHawsK

StorMHawsK User

Zeta olabilir çünkü ; Hem ganimeti, hemde günlük dosyası, anahtarları ile iştah kabartıyor.
    (ama biraz masraflı açılıyor ganimetleri güzel ama) (150.000 - 180.000) Arası açılabilir.
    Bunun yanı sıra alfa, beta, gama'da yapılabilir.

7. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Zeta Demişken Geçen Avantaj Kutularından Topladığım Birikmiş GGleri Bastım Zeta Şuan 20/111 :) Zetaya Devam Edeyim En İyisi Açana Kadar Pette Alırım

8. StorMHawsK

StorMHawsK User

Birde Preimium paket yok ise pet eziyet -300 uridium gider pet patladığında.

9. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Premium Paket Ne İşe Yarıyor ? VIP mi ?

10. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Premium paket = VIP üyelik. Anlatılan konu ise vip üyeler pete tamir masrafı ödemezler eğer vip değil ise pet ne kadar fazla seviye gelişmişse o kadar fazla uridium tamir bedeli ödenir. Buda haneye eksi zarar demektir.

11. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Lf3 lerinizini alışverişten alamıyorsanız lf3 alınız ve ilk 4 irisinizi uridiumla alabilirsiniz ama önceliği LF3 ve BO2'ye veriniz.

Keyifli Frumlar.

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lf3 ve bo2 leriniz 15 e ulaşana kadar böyle devam edin.Ardından golaita geçin.Yani lf3 alınız.

İyi forumlar

13. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bencede X3 saatine denk getirerek uridium almanız gerekiyor normal zamanlarda alınan bir uridium hem para olarak kayıp hemde uri olarak LF3 lerinizi tamamladıktan sonra sırası ile kalkan ve irisler ardından arge yapmalısınız her gün kasıldığınız 1500 uri kadarını günlük olarak 3 dosya alabilirsiniz bu sizi çok fazla etkilemez en azından arge içinde az da olsa yol katetmiş olursunuz bence şuan leo dan vaz geçmeyiniz benim eski haritaların vaz geçilmez gemisidir bence leo tamamlamış olasanız bile goliye geçecekseniz acele etmeyiniz leo da takılarak goli için gereken envanteri oluşturup öyle geçiniz ki daha rahat sizi sıkmadan oyunuzu oynayabilesiniz.

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Farklı bir konu açarsanız konu sahibi arkadaşımızın konusunu karıştırmamış oluruz :)

İyi forumlar

15. 15 lf3 10 bo2 kadar uri yatırabilirsin
    geriinde ageis alıp cubidekiler dp basıp onlar kasılırsın hızlı bir gelişmen olur cubide

16. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

aegis çok erken değilmi ?

17. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Bence LF3 ve BO2 lerinizi fullemeye devam ediniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.