bugün vip alıcaktım girdiğimde borcumun oldugu yazıyor yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MrALoneDream tarafından 2 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Henüz ödenmemiş borcunun tutarı şu anda 466,03 TL.Bu tutarı 15/02/2018 tarihine kadar ödemeni rica ediyoruz.

Lütfen dikkat:
    Ödemen belirtilen tarihe kadar hesabımıza geçmiş olmazsa, hesabın kapatılacaktır! Yaptığın ödeme için gerçekleşen işlemin 24 saate kadar sürebileceğini dikkate al lütfen.

Shadow.sword bunu beğendi.
  2. Banka mı uyarı yaptı yoksa darkorbitin kendi sistemi mi

3. darkorbitin sistemi uyarı yaptı bende onu anlamıyorum bu borc nerden gelebilir

4. Hata
    olabilir mi yeniden deneyin isterseniz

5. benim yaptığım alışverişlerde darkorbitin hesabına para yatmamıs ondan borç çıkıyormus limiti olan ve para olan kartla yaptım hepsini bana her seferinde ürün geldi bu sistem çok saçma gercekten bugünde borç oldugu yazıyor..

6. En iyisi bir admini beklemek o size daha iyi yardımcı olur

7. aynen bilgili bir admin bekliyorum

8. Mcqeen

Mcqeen User

:D salla.

9. ödemek zorundamıyım ben bunu şimdi onu bilmek istiyorum bu zamana kadar ödememi yaptım şimdi resmen dalga gecer gibi karsıma bu cıkıyor

10. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Belliki siz veya başkası kredi kartından harcama yapıp bu harcamayı iptal etmiş veya ödememiş. Son zamanlarda uridiumunuz veya başka birşeyiniz birden çoğaldımı? Ayrıntılı bilgi için supportla iletişime geçebilirsiniz ama eğer dediğim gibi bir olay olmuşsa onlarında bir şey yapabileceğini sanmam.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.