BULDOZER kimdir?

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve ♥BЦŁÐØZ€Я♥ tarafından 30 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba;

Adım Kerem. Yaşım 17. İstanbulda oturuyorum. DarkOrbit' i 5 yıl önce oynamıştım. Her yaz yeni bir çar açarak oynadım. Ama geçen yaz açtığım çarda devam ediyorum artık. Evde 5 kardeş olduğumuzdan pc de pek fazla vakit geçiremiyorum. 1 saat oynamama izin veriyorlar günlük. Tr6 da oynuyorum. Şirketim EİC. 18 lwl im. İnternetin kotası dolduğundan telefonla foruma girmeye alıştım. Gerçi hoşuma da gidiyor. Forumda açtığım konuların neredeyse tamamı fikir havuzunda bulunur. Evet oyuna gelelim şimdi. Gemimde 300k x3 var. Bende nasıl olsa ömrüm boyu yeter diyip streunere bile x3 sıkıyorum. Lf4 lerin çoğunu kappadan aldım. 12 LF-4 üm var. SLVT klanındayım. Klanımda çok iyi insanlar var hepsi çok samimidir. Evet benim aklıma başka birşey gelmiyor. Eğer benmle tanışmak istiyorsanız raid de konuşabiliriz. Hepimizle raidde konuşmak isterim. Özellikle erdem_korkmaz70 ve adminlerimle. Çünkü forumda konuşmak biraz zor oluyor. Sen yaz bekle o yazaın fln. Herneyse işte hepinizi raidcalla beklerim...

2. Malesef raidim yok :D hoşgeldin foruma umarım iyi vakit geçirirsin :)

3. Hoş buldum. Ts kullanıyorsan ts ne gelebilirim. Ama raid bedva olduğu için raidi tercih ediyorum. Teşeklrler birlikte güzel vakit geçireceğiz inşallah...

4. Ben hiç birşey kullanmıyorum :D oyundamısın şu an

5. Merhaba ,

Yeni foruma hoşgeldiniz ve iyi zaman geçirmeniz dileklerimle. :)

* Forum iletişim adresi paylaşımı yasak maalesef.

İyi forumlar.

6. Niçin bann almıştın ?

7. Yasaklanma nedeniniz: Yasaklanma nedeni.

Yazan şey buydu işte teşekkürler DO.

8. SEnin bilgin yok mu :D

9. Supporta sordum da öğrendim. CM LER KENDİNE ÇEKİMDÜZEN VERSİN diye bir konu vardı. Orada adminleri köyülemişim aylar önce. Onun banını daha yeni aldım. Yani söyleeck tek şey Teşekkürler DO. Banlayan mod da Fenomen miş. Neden bu kadar geç banladı anlayamadım. Ama yani teşekkür ediyorum ona ben. Burada da artık fazla konu acmıyacagım böyle adminler olduğu sürece böyle sistem olduğu sürece ben yokum. Şu son konularımın da gidişatı kesinleşsin bırakıcam forumu. Siz beni bir ay banlarsanız ben bidaha niye geleyim ki değil mi?

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  10. Merhaba ,

Yazmayayım dedim ama duramadım.

Şimdi hep haksız diye yazıyorlar burada forumda ama bu forumda hiç ceza almayan üyelerde var. Peki madem haksız ceza veriyoruz yada kafamıza göre tabii sizlerin deyişi ile masumsunuz. Bu ceza almayanlar niye almıyor ben onu anlamıyorum işte.

Gözden kaçmış olabilir geç farkedilmiş olabilir. Sonuçta tek işimiz forum değil. Herkesin kendi yaşamı var , işi var yada günlük kendine göre koşturmacaları var. Yorgunluk olur veya dalgınlık geç ceza verilmiş olabilir.

Tekrar soruyorum bu forumda hiç ceza almamış kişiler varken size durduk yere ve haksız ban atıldığını söylüyorsunuz.

Peki bir sorum var ;

Eski forumda bir kişinin birden fazla forum hesabı ile forumda aktif olması yasaktı gerçi hala kurallara göre yasak. Şu anda kimlerin birden fazla hesap kullandığını da biliyorum ve biliyoruz. Esnek davranıyoruz kötü mü yapıyoruz diye düşünmeden duramıyorum.

İyi forumlar.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  11. Tamam modum ne diyim insanlık halidir. Bu arada iki hesapla forumda gezmek yasakmış şimdi sizden öğrendim. Neyse bu hesapla girmem yasaksa yapacak birşeyim yok. Girmeyeceğiö artık foruma hem zaten oyunu da bıraktım. Ama size bi şey söyliyim iyi güzel banlıyorsunuzda ban atılan kişinin sadece forumda bişey yazma izni silinsin. Yani ban alsak da forumda neler paylaşılıyor görelim. Kendimden söylüyorum bu ban sistemi midir nedir artık insanı forumdan soğutuyor. İyi forumlar. Allaha emanet olun.

12. Sende ALLAH'a emanet ol. Oyunu bile bırakmana şaşırdım :S

13. ramires

ramires User

Kıyamet mod önceliklle Bu çok güsel muhteşem ve harikulade formunuzda bann atmsını biliyorsunuz fakat bann sistemini bilmiyorsunuz bir kullanıcı 1 günlükte bann yese 1 ay davranış gerektirecek bann da yese hep 1 ay sonra açılacak diye gözüküyor sözde bana [ERDALBAGGAL] isimli kullanıcıya 1 gün bann vermiştiniz evet evet çok iyi hatırlıyorum kendi profilinizdeki mesajlara bakarsanız resim bile paylaşmıssınız 1 günlük bann alındığı için ne hikmetki ayın taaaa martın 16 sında açılacak bannım şu gün olmuş hala açılmamış durumda..Ve ayın 16 sında açılacak diyor yani tam 1 ay sonrasını gösteriyor.....Ve 1 ay sonrada açılıp açılmayacağı meçhul...Yani insanları eleştirmeden önce bi kendinizi eleştirin biz napıyoruz diye bende bu mesajı dayanamayıp girdim Çünkü şuana kadar bu yeni forum faliyete geçti geçeli bannlanan tek bir üyenin tekrardan giriş yapıp aktif olduğunu görmedim...Hepsi kayboldular.. Bu sözde 1 gün 5 gün 1ay dediğiniz bannlar hala açılmış durumda değil...

14. Merhaba ,

Biz burada 1 gün atıldı ve kontrol ettiğimizde de 1 gün gözüküyor dedik. Bizler forum tasarımcısı yada kodlayıcısı değiliz. Size durumu support'a bildirin demiştim. Çünkü forum sisteminde açma yetkimiz yok. Ayrıca forumu bizler dizayn etmedik ve ayarlamaları biz yapmadık. Ceza bölümüne girdiğimizde 1 gün , 5 gün , 10 gün gibi bir süre üzerinden işlem yapıyoruz. 1 günlük ceza işleminin arka tarafta 1 ay olacağını bilemeyiz.

Ayrıca burada 5 gün , 10 gün ve 1 ay ceza alıp sorunsuz olarak bu süreler gözüken ve ceza süresi dolunca açılan kişiler oldu. Dediğim gibi forumu ve forum sistemini ayrıca yetkilerin ayarlamasını biz yapmadık.

İyi forumlar.