Öneri Bulmaca Etkinliği Cevaplar!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ^^skyefe^^ tarafından 8 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ^^skyefe^^

^^skyefe^^ User

Herkese iyi forumlar,

Sayın adminlerim bu etkinlik kadar saçma bir şey olamaz. Sabah 8'de cevapları attık . Ardından herkes bizim cevaplara bakarak 2 dakikada tak tak bulmacayı tamamlamışlar. Böyle haksızlık olamaz. Lütfen bu forum etkinliklerindeki cevaplar kısmına bi yenilik gelsin. Cevaplarımız gizlensin kimse göremesin..

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  2. Cevapları nerden gönderiyoruz.

3. lllecelll

lllecelll User

sorular zor değil ki bakmadan'da yapılabilir.

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Etkinliğimiz zaten yeterince basit. Örneğin bir soruda 128 parçalı galaksi kapısı sorulmuş. Sadece 30 saniyede doğru cevap bulunabilir. Dolayısıyla bir sorun olacağını düşünmüyoruz.
    Merhaba,

Cevapları buradan gönderebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. KIZIL

KIZIL User

Oyunu takip eden her birey o soruların cevaplarını bilir. Senden sonra atanlar hakkında neye dayanarak senden kopya ettiklerini savunuyorsun? İnsanların hepsi kendini sabahın 8'ine programlayamıyor öyle değil mi? Körpelik yapma.

6. eh be kardeşim kopyala nolcak kopyalamasa nolcak.sana çetten sorsalar sölemezmisin cevaplarını?sölesen nolcak. ki zaten arama motorlaroına yazsan saniyeler içinde çıkar ama gerek yok sorular kolay.sanki 10m uridumuna ortak olcaklar.bende kopyala yapıştır yaptım hatta aynısından 3 tane çıksa nolur çıkmasa nolcak.kopyaladığım arkadaşa teşekkür ediyorum iyi doldurmuş.
    yinede mesaajını beğendim.mesajların içeriği gözükmese,etkilikten sonra gözükse adaletli olurdu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.