Bug / Oyun hatasi bunca sorun ve verilmeyen telafi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KOMA..SE..BIRA tarafından 8 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda birleşme dolayısıyla oyuna giremedik.Uzun süredir ara ara kasma,lag,donma,sunucularda sıkıntı oluştu ve oyuncular bunca sıkıntı yaşatınız üstüne zam getirdiniz.

Bunca sıkıntıya rağmen oyunculara telafi veya ufak bir ödül vermeyi düşünüyor musunuz?

telafi verecekseniz geçen dağıtınız gibi sınırlı sayıda kod olmasın da,sıkıntıyı tüm oyuncular çekti hediyeyi belli oyuncular aldı:)

2. FastPick

FastPick User

Ne çok ağlıyor insanlar bu konuda
    Bu kadar kötü mü ya?

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Döviz kurlarının artışından ötürü payment dükkanına zam geldi. Üzülerek söylüyorum ki gerçek hayatta aldığımız şeylere de zam geldi..

Telafi konusunda bir bilgi gelmedi. Benim fikrim telafinin verilmemesi çünkü telafi verilecek bir durum göremiyorum. Yinede telafi isteyen oyuncu sayısı çoğalırsa ilgili yere bildiririz.

İyi forumlar.

4. eskiden en ufak
    pazar günleri tr2-tr3 serverine girerseniz dediğimi anlarsınız birleştirmeden sonra hep süren sorun bu

5. Telafi melafi önemli değil siz oyundaki donmaları,baglantı giriş sorununu,skylaptan maden olsun hemen yolla ile göndeririz oyunda 10 dk sonra iner hangarımıza,kamufle alırız 10 dk sonra girer kamufleye o sorunlar halledilsin artık telafide istemiyoruz sadece sorunsuz oyun oynamak istiyoruz neden TR serverlerinde hep bi sıkıntı hep bi sıkıntı

6. Darky

Darky User

23,80 TL
    49,50 TL
    19,80 TL
    19,80 TL
    25,00 TL
    202,40 TL

24.08.2018 tarihinden itibaren çektiğim desteklerin tutarları bunlar. en altta ki ise aldığım uri fiyatı. Şuana kadar pazar günleri oyuna dahi giremediğimiz için hades dönemedik uriyi harcayamadım. yeni uri çekmeye ihtiyaç duymadım. bu kadar harcama yapmışım doğru düzgün hizmet görememişim ağız tadıyla oyuna girip oynayamamışım göevler için aldığım desteklerin çoğu boşa gitmiş ve telafiye gerek görmüyorsunuz. tebrik ediyorum sizleri. bu forum görevlileri bu oyunu oynamıyor açık ve net.

*elektrikçi*ELF* bunu beğendi.
  7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Ben oyuncu olarak fikrimi söyledim. Herkes bir şekilde kendine göre haklı..

Oyuncuların telafi istediğini raporlara ekleyeceğim. Telafi verip vermeme kararı merkezindir.

İyi forumlar.

8. 3 haftadır kapı yapamıyorum konu açmaktan da bıktım cephane kalmadı albay rütbesi gidiyor aldığım tüm destekler boşa gitti ne olacak yeter artık düzelsin şu oyun

9. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Sunucu birleşmesi kaynaklı olduğu düşünülen donma sorunları ilgili birime iletildi. Sorundan haberleri var, biraz daha sabırlı olunuz en kısa sürede çözülecektir.

İyi forumlar.

10. BU sabah albay rütbesinden düştüm +1milyon fark yedim biz kapı yapamazken kim nasıl bu kadar fark attı yada sistem mi birşey yaptı da kimse kapı yapamazken 1milyon fark yedim ?

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Alt rütbedeki birisi görevlerini bitirmiş olabilir. Bu kadar büyük fark yanlız bu şekilde oluşur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.