Bundan sonra nasıl bi yol izlemeliyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve melih3663 tarafından 18 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. melih3663

melih3663 User

Merhaba arkadaşlar gemimin özelliklerini yazıyım. Aslında ne yapıcağımı biliyorum ama ondan sonra ne yapıcağımı bilmiyorum sizinde önerilerinize ihtiyacım var.

3 Hangar Gemiler: Goliath, Vengeance, Leonov
    Tasarımlar: Goliath pazardaki tasarımlar ve tüm yetenek tasarımları, saturn ve cerrah yok. Vengeance pusat var.
    10 iris hepsi 16 seviye 10 havoc. Droit uçuş düzenleri: kıskaç, kalp, güve, burgu, çark.
    Kalkan ve hızlar full ama geliştirmeleri yok.
    Roketatar 16 seviye
    25 LF4 geliştirmesiz gerisi lf3
    Petim 10 level bilerek kasmadım çok yakıt harcamasın diye gerekli protokol ve modülleri var.

Şuanda beta ve kappa kapım açık 2 tane kappa yaptım ikiside boş. Gammaya az bi gg kaldı. 27bin ekstra enerji 1000 tane ganimet anahtarı 960bin uridium var.

Kappa yapıp herculeslerimi fullücem bu enerjilerle çok rahat 20 kappa yapabileceğimi düşünüyorum. Fazla şanslı değilim 5-6 hercules çıkar herhalde sizce kaç çıkar?

LF4 10 tane eksiğim kaldı. Bunların 5 tanesi falan kappadan çıkar heralde geri kalan 5 taneside 1000 tane anahtardan fazlasıyla çıkar.

Solo cubi keserek kasılıyorum ama çok baskın oluyor cubiyi kesiyorum o anda bi adam çıkıp beni kesiyor cubiden, kutu ve tallondan başka nasıl kasılabilirim?
    Droit uçuş düzeni indirimini bekliyorum geldiğinde halka, kıdemli oluşumu alıcam belki yanında elmas yengeç içiçede alabilirim. Önceliğim halka sizce ondan sonra hangisini almalıyım?

Ve asıl soruma geldi sıra herkül fulledikten ve geliştirmelerimi tamamladıktan sonra ne yapıcam ben? Tabi bu geliştirmelerin tamamlanması aylar sürer ama yinede soruyorum baya bi uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler :)

2. Tom_Cat

Tom_Cat User

bence herşey bittikten sonra klan savaşları,istasyon kesimi veya turnuvalara katılabilirsiniz.

3. melih3663

melih3663 User

Cubi dolu olduğu zamanlarda nasıl uri kasıcam geliştirmelere 5 milyon kadar gidicek malum nasıl kasıcam yol gösterir misiniz

4. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

hercul+havoc+geliştirme full olduktan sonra yapılcak tek bi şey kalıyo :) alfa-beta-gamma dönüp elit kasıp adam kesiceksin o saatten sonra oyunun tadını adam keserek çıkarıcaksın en iyisde bu zaten :)

5. melih3663

melih3663 User

35lf4 geliştirmesiz full havoc irisler full 16 seviye en fazla kaç görür gemi x4 ile arge düşmana göre güçlendiricisiz? bide güçlendirici almanın en kolay yolu ne açık arttırmadan başka :D

6. ZupawN

ZupawN User

Ben 39bin gg enerjisi ile 20 Kappa açabilmiştim. Kappadan gelen uridiumlarla 5 tane daha açabilmiştim. 25'te 6 Herkül, 6 LF-4. Sadece 27bin enerji ile 20 Kappa açmanızı zor görüyorum. Uridium da harcarsanız Herküllerinizi tamamlayabilirsiniz.
    1000 yeşil ganimet anahtarı ve Kappa kapısı sayesinde 46 LF-4 e rahatlıkla ulaşacağınızı düşünüyorum.
    Halka uçuş düzeni ve Kıdemli oluşumuna öncelik verirdim. Bol kapı yapacağınız için Kıdemli çok büyük iş görecektir.
    Cimrilik yapmayıp :) petinizi bir an önce 15. seviyeye ulaştırmanızı ve bütün lazer slotlarınızı öneririm. Petinizin vuruş güçü vslerde önemli bir ek faktördür.
    Ardından Kronos öneririm. Satürn tasarımına sahip değilmişsiniz. Cerrah geldiğinde alırsınız artık. Geri kalan uçuş düzenlerini de alırsınız. Arge durumunuzu da en kötü 46-50 arasına getirirsiniz.
    Artık yapacak tek şey klan savaşları, bireysel savaşlar ve sıralama olacaktır. Gelirse JP arena :)
    Cubikon dışında iyi uridium kasabileceğiniz bir başka seçenek kutu toplamaktır. Tabii sıkılmazsanız. Bol eğlenceler...

7. melih3663

melih3663 User

Şu anda kronosa yöneldim bende zaten aynı sizin yazdığınız gibi :) 2 alpha 2 beta 1 gamma 1 delta 2 epsilon 1 kappa kapım açık şuan gammayı yapıyorum. Bu kapılar bittikten sonra yaklaşık 1.5 milyon uridiumum olucak onlarla argemi direk 40 yapabilirim ama önceliğim halka ve kıdemli droit düzenleri. Petin bütün lazer slotları vip + indirim paketiyle ne kadar uriye mal oluyor?
    Bide 35lf4 sadece droit geliştirmeleri güçlendiricisiz seprom besli en fazla kaç görürüm arge savaşa göre?
    Şuan açık olan kapıları yaptıktan sonra kronos için 1 alpha, 1 beta, 5 tanede lambda kalıyor şuan 19.500 enerjim var kronos için diğer kapıları açmakla büyük hata yaptım ama artık geri dönüşü yok artık kappayı uridiumla açarım ama o zamanda arge ve geliştirmelerim kalıyor sizce nasıl yapıyım?
    Bide kutu toplarken sıkılıyorum cubikonda dediğim gibi çok baskın oluyor kasılacak başka ne olabilir tallonlardan başka?

8. ZupawN

ZupawN User

Low yapabilirsiniz. Başka da bir seçenek kalmıyor :) Kapılar sayesinde bolca elit cephaneniz vardır. Low yapmanız seri Cubikon dönemediğiniz zamanlarda en iyi seçeneklerden biridir.
    Kronos umarım Satürn verir. O zaman pişmanlığınız kalmaz. Kapılara girmeden Halka ve Kıdemli almanızı, Kıdemli oluşumu ile kapıları tamamlamanızı öneririm. Bu kadar kapı sayesinde petiniz kolayca 15. seviyeye ulaşacaktır. Uridiumunuzu ben Kappa'da harcayın derim. Petinizin tüm lazer slotlarını açmak indirimsiz 145bin uridium. Onu da petiniz 15 olduğunda halledersiniz. Çok bir masrafı yok katkısına göre. Geliştime konusunda diroitlerinizi ve roketatarınızı halletmişsiniz. İsterseniz geliştirme indirimi olduğu saatlerde kalkanları yavaş yavaş geliştirmeye başlayabilirsiniz. Bazısı Herkül'e öncelik verir bazısı geliştirmelere. Siz her ikisini de birlikte ilerletebilirsiniz. Bu konuda kararı size bırakıyorum.

9. melih3663

melih3663 User

Daha önce 1 kere bile lowa girmedim ama zaten yapamam oyunda hiç arkadaşım yok :( tek başımada yapabilir miyim bilmiyorum. Kaç uridium geliyor lowdan? Şimdi öncelikle kronosu yapıyım 5 tane lambdaya sizce kaç gg gider? kronostan sonra herculeslere başlarım sonrada cubi, kutu veya low denerim argeye yönelirim argeyide bitirince geliştirme :)

10. ZupawN

ZupawN User

İlkler güzeldir arkadaş edinmeni ve low yapmanı öneririm. Bir kapı 60bin üzeri uridium veriyordu. Tek başına da yapabilirsin. Seprom+ elit cephane yetecektir bir de hasar desteği olursa tadından yenmez. Low grup kapısıdır. 3 veya daha fazla kişi ile kapıya girilebilir. 5 lambdaya 2500-3500 arası gider ama sizin Kronos Çifte Kazanç Günleri'nden haberiniz yok sanırım. :)

11. melih3663

melih3663 User

kronos etkinliği 2 gün önce olmuştu sanırım bidaha ne zaman gelir? Uzun bi süreyse beklemeyi sevmem :D

12 kappa 2 lf4, 4 hercules, 3 kappa booster, 3te boş birde bugün gg indirimi geldi yarın hercules fullüyorum şuan 30 lf4üm var :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ocak 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.