Öneri Bundan Sonra Nasıl Devam Etmeliyim ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve vDimitri tarafından 10 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. vDimitri

vDimitri User

Full pro lazer(hepsi 10 seviye geliştirmeli) 9 bo3(5 tanesi 16 seviye geliştirmeli)
    full spartan, 10 droid(hepsi 16 seviye geliştirmeli)
    37 arge(savaşa yönelik)
    uçuş düzenlerinin hepsi mevcut
    gerekli bütün gemiler ve gemi modülleri mevcut

Gemimin özellikleri yukarıdaki gibi ve şuan hesabımda 620 bin uridium var. Eir kastıkça geliştirme yapıyorum. Petimi pek geliştirmedim sadece 8 lazer slotu açık ve kamikaze, oto yağma, düşman bulucu gibi modülleri ve bir kaç tane de radar var.
    Elimde etkinlikten kazandığım HP Link PET modülü var sizce şuan ki uridiumu bu modülü savaşlarda etkili bir şekilde kullanabilmek için petin canını arttırıp kalkan slotlarını açmalı mıyım. Şuan için kafamı karıştıran tek şey bu modülün 4 dakikalık soğuma süresi. Ya da bu uridiumu daha iyi değerlendirebileceğim yerler var mı? Önerilerinizi bekliyorum.

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Geminiz gayet iyi durumda elinizdeki Uridiumların bir kısmını ilgili modülü daha etkili kullanmak için P.E.T'e harcayabilirsiniz. Ama tamamını önermiyorum, zira A-B-G ile cephane sayınızı yükseltip Hades kapısı ilede rütbe puanı kasabilirsiniz. Benim size önerim ilk önce geliştirmelerinizi 16. Seviyeye tamamlayın sonra kalan Uridiumunuzu P.E.T'e ve sonrada kapılara yatırın :)

Benim aklımdaki fikir bu diğer üyelerimizinde görüşlerini alabiliriz :)

Konu başlığınızı düzenledim. Lütfen konu başlıklarınızın ve mesajlarınızın tamamını büyük harf ile yazmayınız :)

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Şubat 2020
  3. vDimitri

vDimitri User

Şuan için rütbede gözüm yok(şuan ki rütbem uzman yüzbaşı). Hadese gelicek olursak da EİR olayı çıktığından beri herkez deli gibi karantina dönüyor bulunduğum serverde hades bitti bile denilebilir hafta sonları 8 kişilik bir grup bile kurulamıyor. Ama tavsiyeniz doğrultusunda biraz abg dönebilirim indirim paketiyle çok fazla kaybım olmaz diye tahmin ediyorum

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Biraz şanslıysanız kar bile edebilirsiniz. A-B-G gerçekten çok çok iyi kapılar. O zaman dediğim gibi ilk önce geliştirmeleri tamamlayın sonra P.E.T niz için gereken satın alımı yapınız. Çünkü tahminen bayağı bi uridium harcaması yapacaksınız.

İyi forumlar.