Bundan Sonra Nasıl Devam Etmeliyim ?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ƓöҚϦö尺ü_ØŁЦþ_ЦŁЦÐЦҚ tarafından 18 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese iyi oyunlar diliyorum.
    Şuan full iris full lf 3 bo2 sayılırım.Bu aşamadan sonra zeta kapısı yapmayı planlıyorum.Sürekli zeta yapınca apis felan da o zamana olur lf4 de böyle mi yapsam yoksa hızlıca seviye 17 olup pro mu yapsam ? (Gemi goli)

2.de bu konfi seçimleri nasıl olmalı ona (ek kafam almadı).

Şimdiden teşekkürler...

2. Hızlıca 17 olup pro yapmak daha mantıklı.

Benim 2.konfi avcı konfisi.

3. 1 konfi ful iris ve gemi lazer jeneratorler kalkan
    2 konfi irisler full kalkan gemi jeneratorleri ful hız
    arkadaş bulup prometheus gorevlerine yonelmelisin sonra hızlıca zeta yapmalısın

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı daha uygun olacak şekilde düzenledim.

Cevap veren üyelerimize teşekkür ederim. Üyelerimizin dediklerine ek olarak her zaman ilk önceliğiniz Zeta kapısını yapmak olsun, hafta sonları Zeta kapısı yapıp haftaiçi de Prometheus için Rinusk kasabilirsiniz. Ayrıca 17 olup ilk 10 Prometheusunuzu almakta çok önemlidir, hasarınızda hatrı sayılır bir artış olacağını aldıktan sonra fark edeceksiniz zaten :)

İkinci sorunuza gelecek olursak genel olarak konfi dizilimleri şöyledir;

1. Konfigürasyon: Gemi Full kalkan Diroitler Full lazer

2. Konfigürasyon(Kaçış): Gemi full hız Diroitler Full kalkan

Şeklinde dizebilirsiniz, Zeus ve Apis diroitlerinizi aldıktan sonra 2. Konfigürasyondaki 2 diroite lazer koyabilirsiniz. :)

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Konu kilitlenmesi nasıl talep ediliyor?

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Eğer konunuzun kilitlenmesini istiyorsanız bunu mesajınızda belirtiyorsunuz, bizlerde konularınızı kilitliyoruz. :)

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz. :)

İyi forumlar.

7. Peki konumun kilitlenmesini talep ediyorum

8. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.