Bundan sonra nasıl olmalı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve tober61 tarafından 6 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tober61

tober61 User

Merhabalar. Benim hesabım 10 havoc, droitlerim 13 seviye ve 8 tane pro lazerim var. Görevleri daha yapamadım çünkü tek başımayım. Bundan sonra ne yapmalıyım zeta yapmaya devam mı edeyim yoksa kappa mı yapmalıyım?
    Son olarak modüllerim hiç yok sadece cerraha %5 hız çıktı onu kullanıyorum. Modüller için ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

2. Purgatory

Purgatory User

Gelişme aşamasında olduğun için kappa kapısı ve hercules için acele etme,
    • Diroitlerini 16 seviye yapmaya çalış, pro lazerlerini droitlerine koy. Bulunduğun server'da görevlerini yapabilmek için yardım istemeyi unutma.
    • "Uzaylı Avcısı" yeteneğini 5/5(uzaylılara %12 daha fazla hasar) yapana kadar pazar günleri zeta yapmaya devam et. Solace gemisini edinmeye çalış, "Agatus Kırılması" etkinliklerini takip et. Bu etkinlikte solace gemisinde kullanmak için DMG-NPC01(+15% Hasar), SPC-SPD01(+5% hız) modüllerini edinmeye çalış.
    • Yine etkinliklerden gelen "Tyrannos Centurion" tasarımını ve "Orcus" gemisini edinmeye çalış. 36 Pro lazeri tamamladıktan sonra (tüm bunlar için zeta yapmaya devam etmen gerekiyor, argende gelişir) hercules'leri tamamlayıp spartan için uğraşabilir veya oyun stratejine göre bir yön belirleyebilirsin.
    Gelişme aşamasındayken öncelikli hedefin hasarını artırmaya yönelik olsun.
    "Orcus" gemisini ve Hasar ile Delme modüllerini ne kadar hızlı edinirsen o kadar
    avantajlı olabilirsin.

tober61 bunu beğendi.
  3. tober61

tober61 User

Şu an elimde bir miktar Chromin var bunlarla bir şey almalı mıyım? Dediğiniz gibi yapıyorum zeta dönüyorum elimde anahtar var ama rinuksları kasabileceğim tek yer bl haritasında impulse kesmek mi?

4. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Öncelikle bir klana girerek dost edinmeniz olacaktır tavsiyem daha hızlı görev vermeniz ve kasılmanız açısından.

Zeta yapmanıza şuan için gerek yok. Havocları tamamladınız ve gelecek süreçte kappa yapmanız avantajınıza olacaktır hercules için.

BL Haritalarına girerek eternal cpu biriktirmeniz özellikle invoke kesenlerle daha karlı olacaktır çıkan impulseleri imha ettiklerinden dolayı öncelikle vurursanız avantaj sağlayabilirsiniz parçalar için.

Lazerleriniz için rinusk maddesini en sağlıklı Eternal kapısından elde edebilirsiniz. Yeterli rinusk topladığınızda grup halinde hades dönerek x2 de anahtar biriktirebilirsiniz böylece lazerlerinizi birleştirmek için tüm parçalar elinizde olur.

Prometheus lazerlerini biriktirme aşamasında geminizin boş kalmaması için lf4 kullanabilirsiniz. Diğer lazerleri birleştirmek yerine kutu açarak elde ederseniz yaratık keserken daha hızlı olursunuz.

Chromin ile BO3 alabilirsiniz. Eğer yeterli parçalarınız varsa yoksa modül veya gemi almanızı öneririm.

İyi Uçuşlar!