Bundan Sonra Ne Yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve White$hadow tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar spectrum+aegis 11 lf4 21 arge pet 15 level kamikaze 3 hammadde top. 3 otomatik top. 2 düşman bulucu 2 6 havoc sadece kalp uçuş düzeni olan vip+indirim paketi ve apis+8 iris gemim var 5 tanede zeus parçam var ama ben zeus gününde kutu açmaktan bıktım açmakta istemiyorum çünkü çıkmıyor gerçekten hiç çıkmıyor güve uçuş düzeni almayı düşünüyorum sizin fikirleriniz neler sizce ne yapmalıyım?

2. Merhabalar,

Havocları tamamlamak için kapı yapmaya devam edebilirsiniz.Argelerinizi biraz daha yükseltebilirsiniz.İrislerin geliştirmelerinden bahsetmemişsiniz lf4 ve irislerin seviyelerini yükseltebilirsiniz.Böylece vuruş ve kalkan değerleriniz yükselir.Bol şanslar dilerim.

İyi forumlar

3. apis 7 irisler 6 level kapı açmaktan üşeniyorum açıkçası eskisi gibi pallda yok pvpde 2 katla kutu toplasam 1 saatte ne kadar uri gg yaparım acaba?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.