BUNDAN SONRA NE YAPMALIYIM ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JeweL68 tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. JeweL68

JeweL68 User

ARKADAŞLAR 1 AY ÖNCE BASİT Bİ AVRUPA SERVERİNE BAŞLADIM FR 3 DİYİM 6 İRİS 21 LF 3 GEMİM GOLİ HIZ FULL KALKAN 0 ŞİMDİ KUTU TOPLSAM 3 GÜN SONRA SIKILIYORUM KASILSAM 4K FELNA X1 DE VURUYOM O DA HEP KRİS KESEREK OLMUYO DEDİĞİM GİBİ BANA TAVSİYLERİNİZ VARSA DUYMAK İSTERİM

2. iris droitlerinizi tamamlamanızı tavsiye ederim. sonra 24 argeye göre kalın sıkma yoluna girin. bu sizi epey uğraştırır :D

JeweL68 bunu beğendi.
  3. JeweL68

JeweL68 User

PEKİ BUNDA İZLEYCEĞİM YOL NASIL OLMALI ?

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Büyük harf ile yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır.Dikkatli olalım.

İyi forumlar

5. skylab ınız gelişmiş değilse hepsini 20 level yapıp geminize promerium yollayıp satın. credi ile iris droitlerinizi tamamlayın. boş server dediğinize göre açık artırmada pek pahalı olmaz. daha sonra kendinize en uygun olan uridium kasma yolunu seçin ve uridium ile ar-ge puanınızı tamamlayın. bu yollardan bazıları uridium satın almak - yaratık keserek toplamak - avantaj kutusu toplamak - kapı yapmak tır. dediğim gibi size en uygun olanı bulun. eğer kapı yapacaksanız mutlaka zeta kapısı öneririm çok karlı bir kapı. belki 24 arge yapana kadar havocları bile fullersiniz :D

6. JeweL68

JeweL68 User

görüşleriniz için teşşekürüm ederim gördüğünüz gib acemiyim modum uyarım bundan sonra :D

7. Merhaba,

Korsan haritalarında kasılıp görev yapabilirsiniz böylelikle kendinize belli hedefler koymuş olursunuz ve canınız çok sıkılmaz aynı zamanda palla toplayıp bir yandan kasılırsınız gelen gg ile elit cephane yapar, baskınlara gidersiniz oyunun tadını çıkarırsınız .
    GG ler aynı zamanda kapı açmanıza da olanak sağlar oradan da uriudum, tp ve şeref puanı gelir ve bu sayede rütbe atlayıp bir yandan da havoclarınızı fulleyebilirsiniz.
    Veya sürekli cubi partlarına katılıp cubiden çıkan çöpleri toplayarak ve skylabınızı da kullanarak credi kasıp irislerinizi fulleyebilirsiniz.

İyi Forumlar

8. JeweL68

JeweL68 User

forumun anlamı çıkmaya başladı teşekkürler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.