BUNDAN SONRA NE YAPMALIYIM?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve osmanlı_tr tarafından 17 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamunaleykum arkadaşlar gemi:goli,vega,leonov,8 irisvar.31lf3,17bo2,15elithız,x oluşumu,kalkan duvarı,ok uçuş düzenleri var bundan sonra ne yapmalıyım bide kalpmi burgumu almalıyım arkadaşlar ?

2. *Amiral*

*Amiral* User

Merhaba

Burgu almanızı tavsiye ederım vuruşunuz %20 daha artar yaratık keserken kolay kesersiniz.

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Eylül 2015
  3. bütçeniz yeterli ise katlayici alıp kutu toplayin ve yahutda bütçeniz yoksa pala toplayın zeta kapısına yönelmelisiniz 25 tane ganimet veriyor biriktirip lf4 ya da zeus gününde açmalısınız hem lf4 ler fullenir hemde zeus ve apis açılır zetadan gelen arge dosyasıda iyi böylece argenizde gelişmiş olur kısacası zeta ve kappa kapısına yönelmelisiniz

4. ben arkadasa katılmıyorum ne olursa olsun her gemide bulunması lazım bi kaç sey buda kalp bence onu almalısın tavsıyem kalp almandır

5. modum burgu tasarımı %20. hasar vermekte onu sonradan düşürdüler

6. :D

7. Kalp almanız daha iyi olur. Yani her gemide olması gerken bir diroit tasarımdır.

8. yeni gelen ucus düzenlerinden sonra kalbin bi önemi kalmadı bence burgu alabiliyosan burgu al sonrasında zeus gününde sandık ac hem zeus hem apis gelir sansın varsa lf4 bile gelebilir kalkanlarını fullersin hem

9. Zeta kapısı için kasmaya başlayabilirsin ayrıca Kalp düzenini tercih etmelisin.

10. beyler saolun cevaplarınız için bide bana vs konfisi yazarmısınız

11. Vs icin biraz daha Lf-4 lerinizi falan arttirmadan yazmak zor suan icin normal harita konfisiyle (1 hiz kalkan 1 vurus kalkan) vs atabilirisniz yani ucus duzenleri de buyuk yer tasiyor.

12. Dostum o gemi ile sana kalp tasarımının hiçbir yararı olmaz aynı şekilde burgu zarına olacaktır.Bu yüzden elmas almanı tafsiye ederim,burgu bence aegis sahibi olanlar için yararlıdır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.