bundan sonra ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Diriliş27 tarafından 13 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Diriliş27

Diriliş27 User

merhaba arkadaşlar 22lf3,15bo2,15elit hız, 8 iris burgu ucus düzeni gerisi credilik pet 8 lv kami 3 oto yağma 3 oto hammadde3 (vip var) goli vega leo 10 argeyim(24 argeye göre) bundan sonra ne yapmalıyım benim düşüncem lf4 gününe kadar uri kasıp anahtar alıp kutu acacam belki lf4 cıkarırım ondan sonrada uridium biriktirip güve ve elmas alacam veya argede olabilir sizce ne yapmalıyım?

2. arge ve lf4 e yönel

3. zorask

zorask User

Mrb ilk önce acık arttırma ile lf3 sayısını tamamla. argeye devam et 24 kalın sıkma bayağı bir rahatlatır seni. Uri harcama noktasında bana kalsa lf4 gunu değil zeus günü kutu acarsan daha yararlı olur. Elmas ageis için kullanışlı goli ile oynayacaksan elmas yeterli gelmiyor güve içinde daha erken gibi ama yine sen bilirsin ben olsan önceliği kalbe verirdim en azından gelişene kadar kalp alırdım. Uri için diğer bir alternatifde irisleri geliştirme hem kalkana hemde hasara faydası olur.

4. Diriliş27

Diriliş27 User

Lf4 gününde tasarım cıkar diye dedim :) ozaman ful argeye para biriktiriyim?

İndirim geldi herkeze bendeki viple beraber %30 oldu acaba pazar gününe kadar uri biriktirip kalp ve güvemi alsam yoksa kalp ve argemi yatırsam?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Temmuz 2016
  5. Diriliş27

Diriliş27 User

modum konu kilit kararımı verdim indirim bitene kadar arge yapacam

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.