Bundan sonraki adımım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 11 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar yeri geldi yardım ettim yeri geldi yardım aldım sıra bende fazla yeni sayılmam ama konu buraya açılıyormuş :)

gemimin özelliklerini söyliyim hemen

19 lf4 21 lwl 26 arge

8 iris apis + zeus var + tüm diriotler 16 seviye geliştirilmiş

roket atar oda full 16 seviye geliştirilmiş

4 hangar var goli spearhead aegis vegance goliath

golide cantenurla dimisher tasarımı var tasarımlarla fazla ilgilenmiyorum birtek spectrum almayı düşünüyorum oda krediyle zaten bu saatten sonra tasarıma uridyum vercek halim yok..

gördüğünüz gibi gemi iyi hercul sayısı 2 sadee

lf4 sayısını 21 yapıp ara vermeyi düşünüyorum lf4 lere sonuçta sıralama oynamıyorum sizce lf4leri 21 ledikten sonra sonra^ki hedefim ne olmalı

kalkan lazer geliştirmelerimi yoksa herculleri fullemekmi bu konuda bi türlü karar veremiyorum

2. Merhaba,

bence hercules fullemeye başlayabilirsiniz. Ama lf4 yükseltmeyi de yapabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. Hercules fullerken bir yandanda lf4 çıkması daha mantıklı bir fikir gibi gözüktü peki herculesleri fulledikten sonraki amacım ne olmalı geliştirmemi geliştirmeyse ilk neyi geliştirmeliyim lf4lerimi yoksa kalkanlarımı ?

4. Merhaba,

Öncelikle lf4 leriniz yükseltmeye bakın. Sonra kalkanlar. En öncesinde diroitler tabi söylememe gerek yoktur onu sanırım :)

İyi Forumlar.

5. evet evet driotler zaten hepsi full geliştirilmiş 16 seviye :)

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Lf4 ü bir yerde bırakacağınıza göre hercüllerinize önem verebilirsiniz.

Kappa yaparken lf4 de çıkarabilirsiniz.

Bunlardan sonra lf4 lerin gelişmelerine önem vermelisiniz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.