bune ya parça çıkmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yigit-asli tarafından 17 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yigit-asli

yigit-asli User

2 gündür 1000gg bastım zeta 10 parça çıktı bu ne adamlar 1000gg ye zetayı tamamen açıyolar daha sonra 6 zeta 1 havoc vermiyoda

WolfWar bunu beğendi.
  2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Zeta 1500 gg yede açılıyor 1000 gg yede açılıyor daha fazlası da olabilir. İllaki 1000 gg de açılacak diye bir şey yok. Belirli olasılık miktarı vardı buna göre kapı parçası çıkar ve kapı parçaları azaldıkça çıkması zorlaşır.

İyi Forumlar.

3. yigit-asli

yigit-asli User

1000gg dede 10 parça kötü oluyo insan

4. Merhaba ,

İndirim avantaj paketi v.b. şeylerle maliyeti düşürerek uridium ile kapı açanlar o şekilde açıyor olabilir. Çünkü normal koşullarda yaptığım denemelere göre kapılar genel olarak 1500-2500 arasında enerji ile açılıyor. Alpha , Beta ve Gamma biraz daha maliyetli oluyor.

İyi forumlar.

5. yigit-asli

yigit-asli User

yok ben gg yle açıyorum dün spaceball flan katlayıcı vardı öyle saolun gene modlarım

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Rica ederiz

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.