Bune Ya !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 11 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Savaştayım c ye basarım c de konfi değişmiyor pete kamikaze moduna alıyorum dp inse bile kamikaze atmıyor.

Klavyem bozukda değildir çalışıyor.

2 senedir yaratıklar uyuyor hala low bugundan bann almayıp kasanlar var. PVP ler bot dolu buna bir çare bulun yav :mad:

Bu buglar ne zaman gidecek ! Şuraya yazıyorum verdiğim paranın karşılığının 1000 de 1 ni zor alıyorum.

Bug desen var

Hile desen var

Adaletsizlik desen var

Sömürgecilik desen kesinlikle var

Bug hata düzeltme hileleri önleme 0 bu ne rezalettir ?

bir güncelleme getirdiniz oyunu berbat ettiniz o kadar insan bu bugları görmek için mi para ödüyor bu oyuna ? o kadar insan hileli oyuncuların göz göre göre ceza almamasını izlemek için mi para veriyor anlamıyorum.

Oyun da ki ana yöneticilerede sesleniyorum burdan:

Eğer bugları düzeltemiyorsanız hileleri öneleyemiyorsanız oyunuda kapatın herkesin parasını geri verin. Sizin buglarınız yüzünden ben bu ekran başında sinir oluyorum bunu mu istiyorsunuz anlamıyorum ya.

2. Darkorbit ceza sistemi son derece yavaş ve hafif olduğu için sana katılıyorum. Bug yaptılar uri adamlarda kaldı, ben para vermiyorum ama verenlere aşırı adaletsiz olmuş oluyor. Adam 2 aylık kazancını 1 haftada topluyor sıralamada yükseliyor buda yetmiyor kısa süre ban alıp kaldığı yerden devam ediyor. Burada yazarak bir şeyin değişeceğini sanmam. Almanyanın forumuna giriliyorsa oradan yazarsan belki dikkat çeker.

3. Almancam yok maalesef ama ileride öğreneceğim.

4. admin hiç cevap vermemiş :/

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sayın D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R.

Sizlere daha önceki mesajlarda forum kurallarını tekrar ihlal ettiğiniz durumlarda ne gibi yaptırımlar uygulanacağını bildirmiştim.

Oyundaki bir takım bug hile türü durumlara iletmekten başka bir şey elimizden gelmediğini sizlere gerçek anlamda en az 50 defa yazmışımdır.

Ancak ısrarla bizlere sert üslubla baskı kurmak istiyorsunuz.Bunu bir defa yaparsınız iki defa olur üç olur anlayış gösteririz.Ancak hesabınızda tam 22 adet ceza mevcuttur.

Artık sizlere birşeyler anlatmayı uygun görmüyorum forum sistemi önceki mesajlarda bahsettiğim gibi forum hesabınızı süresiz olarak bloke etti.Daha farklı yaptırımlarında olabileceğini unutmayın.

Karşınızdakilerin sizlerden büyük insanlar olabileceğini unutmayın.Her ne kadar anlamayacak olsanızda öfkeyle kalkan zararla oturur diyorum.

İyi forumlar

MKS-705 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.