Öneri Bunlar Gelmeli mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 2 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BUNLAR GELMELİ Mİ?

1. HEPSİ GELMELİ

2. ÇOĞU GELMELİ (BELİRTİNİZ)

3. YARISI GELMELİ (BELİRTİNİZ)

4. BİRAZI GELMELİ (BELİRTİNİZ)

5. AZI GELMELİ (BELİRTİNİZ)

6. GELMEMELİ!

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Darkorbit Mail yoluyla anket gerçekleştiriyor ancak her oyuncunun maillerine bakmayacağını düşünerek bu anketi forumda yayınlamayı ve sizinde fikirlerinizi forum üzerinden belirtebileceğini düşündüm.

1-Seviye İlerleme Güncellemesi

DarkOrbit’in seviye sistemini değiştirmek istiyoruz: Seviye atlamak için gereken mevcut TP miktarlarını azaltmayı planlıyoruz. Ayrıca mevcut seviye, oynanan oyun kısmı ile daha ilişkili olacak: Gemiler ve silahlar seviyelere dayandırılacak ve mevcut seviye, farklı seviyedeki bir rakibi öldürebilme olasılığını etkileyecek.

2-Bonus Kutusu Güncelleme

Şu anda oyunda Uridium sunan bonus kutuları bulunuyor. Bu sistemi, söz konusu kutuların NPC'ler öldürüldükten sonra bırakılmasını sağlayacak şekilde değiştirmek istiyoruz.

3-Liderlik Panoları
    Normal liderlik panoları yerine sezonluk liderlik panolarını uygulamaya koymayı düşünüyoruz. Bu şekilde özellikle yeni oyuncular için eşit rekabet fırsatı elde etmek istiyoruz. Sezonluk liderlik panoları sadece bir oyuncunun belirli bir zaman çerçevesindeki başarılarını kapsar ve sonrasında sıfırlanır. Önceki liderlik panosundaki ilk 100 oyuncuya görülebilir bir rütbe verilebilir.

4-Lig Sistemi
    Özel eylemler için öldürülen NPC'lerin sayısı ve öldürülen eşit rütbeli oyuncuların sayısı gibi özel işlemler için farklı ligleri uygulamaya koymayı düşünüyoruz.

5-Pilot Puanları (Yetenek Ağacı)
    Yetenek ağacını değiştirmeyi düşünüyoruz. Yeni yetenek ağacı hiçbir ödeme yapılmasını gerektirmeyecek ve seviye ve yetenek puanlarına dayanacak. Bu, oyuncuların Günlük Dosyalarına yatırdıkları parayı kaybedebilmeleri anlamına gelecek. Ancak bunun için uygun bir karşılık alacaklar.

6-Skylab
    Skylab, DarkOrbit'te oyuncunun Seprom adındaki bir cevheri toplamasını sağlayan ek bir mekaniktir. Seprom, oyuncunun verdiği hasarı ve kalkanlarını vb. %40 ile 60 arasında artırır. Skylab'ı kaldırmayı ve Seprom kazanma işlemini mevcut haritalara eklemeyi düşünüyoruz. Şu anda oyuncular çevrim dışı olup Seprom'un şarj olmasını bekliyor.

7-Otomatik oynatma
    Çok sayıda MMO, özelikle Çin ve Koreli MMO'lar otomatik oynama özellikleri sunuyor. Otomatik oynama, bilgisayarın oyunu oyuncu yerine oynaması ve oyuncuya istediği zaman kontrolü devralma fırsatının tanınması anlamına geliyor.

8-İndirilebilir İstemci
    Oyunu bir indirilebilir istemciye taşımayı düşünüyoruz. Bunu yapmak için önce envanter, Galaksi Kapısı maddeleştirici vb. gibi bazı özelliklerin internet sitesinden oyuna taşınması gerekir.

9-Galaksi Kapısı Maddeleştirici
    Şu anda oyuncunun, Galaksi Kapısı Maddeleştiriciyi çevirmek için oyundan ayrılması gerekiyor ve bundan sonra oyuncuyu bir Galaksi Kapasına götüren bir geçit oyunca açılıyor. Bu sistemi elden geçirmeyi ve herhangi bir noktada montajda üretilebilen bir anahtar ile erişilebilen kalıcı geçitleri oyuna dahil etmeyi düşünüyoruz.

10-Teknoloji Fabrikası
    Teknoloji Fabrikası, Montaja benzeyen başka bir bağımsız özellik. Teknoloji Fabrikasını kaldırmayı ve Teknoloji Fabrikasında bulunan nesneleri Montaja eklemeyi düşünüyoruz.

11-Birlikler ve Savaş İstasyonları
    Mevcut savaş istasyonlarını kaldırarak birliklerde ve birlik savaşlarında değişiklikler yapmayı düşünüyoruz. Birlik savaş istasyonu modüllerini Uridium kullanarak yükseltmiş olan oyunculara yeterli bir karşılık geri ödenecek.

12-Hasar Sistemleri
    Hasar sistemini elden geçirerek saniye başına hasarı, min/maks hasarı, kalan penetrasyon istatistiklerini vb. oyuncuya göstermeyi istiyoruz.

13-Sanal Para Çalışması
    Krediler, Uridium'dan daha az satın alma gücü olan sanal paralardır. Yeni bir sanal parayla değiştirerek ya da değerini düşürerek bu sanal parayı elden geçirmek istiyoruz.

14-2 Bouytlu x 3 Boyutlu
    Şu anda hem 3D hem de 2D tasarlıyoruz. 3D daha iyi bir performansa sahip ve oyuna daha fazla heyecan verici özellik ekleyerek kullanıcılarımız için daha kısa süreler içinde daha çok oynayabilirlik sunmamızı sağlayacak. Bu nedenle tümüyle 3D'ye geçmeyi düşünüyoruz.

2. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

Belli başlı maddeler olabilir mantıklı ama hepsi için tek bir anket bana göre saçma

hiçbirisinde takılmasam şu maddede takılıyorum

14-2 Bouytlu x 3 Boyutlu
    Şu anda hem 3D hem de 2D tasarlıyoruz. 3D daha iyi bir performansa sahip ve oyuna daha fazla heyecan verici özellik ekleyerek kullanıcılarımız için daha kısa süreler içinde daha çok oynayabilirlik sunmamızı sağlayacak. Bu nedenle tümüyle 3D'ye geçmeyi düşünüyoruz.

Ben 2 boyutla başladım bu oyuna ve 2 boyutluda oynamak istiyorum 3 boyutlu yapın diye ben veya bir başkası demedi.

3. PAŞA01

PAŞA01 User

biiz haberdar ediyorlar bize sormicaklar.

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

2.madde ve 6.madde özellikle sanırım burada pek çok oyuncunun isteği idi ,hayırlı olsun :)

İyi forumlar.

5. Size şu kadar söyleyeyim ortalama 1500-2000 tl arasındaki bi pc de darkorbit 2D hiç kasmıyor oyunun zevki tamamen 2d olması lütfen bu saçmalığı yapmayın tamamen 3d ye döndürmeyin bırakın İnsanlar zevklerine göre hareket etsin pc si kötü olan 3d oynuyor ama 3d de 3sn(insta) attığın bile belli olmuyor şahsen 3d ile çekilen videoları izlemiyorum bile bu kadar fikriniz varsa Jackpot arenaya bi fikriniz olsun oyuncu kazanmak istiyorsanız tek çözüm oyunları geri kazanmak için Jackpot turnuvası madem paradan çekiniyor benim fikrim var herkes jpa yı istiyor eskisi gibi haritaları dolu dolu istiyor jackpot demek oyuncu bolluğu rekabet demek lütfen bu konuda yoğunlaşın böyle garip garip oyuncuları oyundan soğutacak şeylerle değil

..*ßØ$$™MДHØД*.. bunu beğendi.
  6. anakin5555

anakin5555 User

-1 cünkiü biz yeni oyuna alıştık :)

7. Ankette cevabımı verdim hepsine :) . Sizlerin huzurunda açıklamak istiyorum.
    1. Kararsız
    2. Kararsız-Evet
    3. Hayır-Kararsız
    4. Hayır
    5. Hayır-Kararsız
    6. Hayır (Bunun için öneri yaptım)
    7. KESİNLİKLE HAYIR
    8. Kararsız-Evet
    9. KESİNLİKLE HAYIR
    10. Hayır
    11. KESİNLİKLE HAYIR (KSİ Modülleri güçlendirilip absorbe oranı artırılmalı)
    12. KESİNLİKLE EVET
    13. Hayır-Kararsız
    14. KESİNLİKLE HAYIR => 3D TÜMÜYLE KALDIRILMALI VE 2D YE GEÇİLMELİ

JACKPOT ARENA YI İSTİYORUM. BENDENSİN KARDEŞİM !!!!

8. Gelmeli +1

9. GREED

GREED User

Ben 25 arge yaptım,yapana kadar canım çıktı evet arge sistemi değişsin istemiyorum :)

10. Skylab,avantaj kutuları,3d,teknoloji fabrikası vs bunları kaldırırsanız oyunun hepten içine ediceksiniz.Milleti oyuna para yatırmaya zorluyorsunuz illaki.Kim 250tl veripte her hafta 1m uridium çekicek ? İllaki çeken olur rütbeli hesaplardan tamamda diğer kişiler ne olucak? Ben söyliyeyim para yatırmaktansa oyunu bırakıcaklar.Zaten oyunda kimse kalmadı haritalar bomboş hepten boşaltıcaksınız ne yapmaya çalışıyosunuzki?

11. 13-Sanal Para Çalışması
    Krediler, Uridium'dan daha az satın alma gücü olan sanal paralardır. Yeni bir sanal parayla değiştirerek ya da değerini düşürerek bu sanal parayı elden geçirmek istiyoruz.

Hadi Cebinize hayirli olsun Yeni para tuzagi geliyo

12. KUMARBAZ

KUMARBAZ User

Bir arkadaş açıklamış bende açıklıyorum cevaplarımı;
    1-evet olabilir
    2-hayır
    3-hayır
    4-evet(güzel bir şeyler olur gibime geldi)
    5-hayır
    6-hayır(Bu kadar kökten değişiklik yerine skylabtaki seprom sayısını arttırsınlar)
    7-Hayır Programdan ne farkı var ? :)
    8-Hayır
    9-hayır
    10-hayır
    11-evet
    12-evet
    13-hayır
    14-hayır (bu oyunun temeli 2d,3d teknik ekibin işine geliyor demek ki belli daha kolay yeni bir şeyler istiyorlar ancak anlamıyorlarki biz yeni bir şey istemiyoruz.İlk goliath tasarımının 3 türlüsünüde aldım.Teknik ekip ne zaman ki yeni bir şey yapmama kararı alırsa o zaman oyuncu sayısı az da olsa artacaktır.En azından azalma olmayacaktır.)

13. Bazı konular Özellikle 3D dışında güzel yanları var bence kesinlikle olmalı ankete katıldım zaten orada belirttim ancak ne zaman gelir bunlar ne zaman olur orası meçhul birde şöyle birşey varki darkorbit OTOMATİK OYNATMA adı altında bildiğinz kendi oyun botunu yapacak ve büyük ihtimal bunuda parayla satacak Örneğin AYLIK 30.00 TL gibi bu demek olucak ki yine parası olan alacak yapacak haritalar bunlarla dolacak ve bazı oyuncular yine başka programlara kaçacak. Diğer bir çok özellik bana güzel geldi bence değer ancak bir an önce yapılması gerek şuan TR3 te sıralama bile görünmüyor oyunda bir çok sorun ve bug var bunlarda düzeltilmiş olur. +1

14. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Burada bir çevirim hatası olduğunu ve yanlış anlaşılmaya sebep verildiğini düşünüyoruz.

Otomatik oynatma paketle olacak bir sistem geliştirilmeyecek,bu tüm geliştirmeler zaten sürekli şikayet edilen konuları da bitirmeyi hedefliyor.

Gerekli yere iletildi Merkezden geri bildirim geldiğinde sizlerle paylaşacağız.

İyi forumlar.

15. Yani ücretsiz mi olucak diyorsunuz bazı oyunlarda aylık 20-30 liraya varda otomatik oynatma oyun adı veremiyorum şuan yasak sanırım.

16. Benim oynadığım bir oyunda var. Günlük süresi yenleniyor. Max 1 saat, süreyi uzatmak içinde para veriyosun

17. 1-Seviye İlerleme Güncellemesi
    Kesinlikle! Buna ihtiyaç var.

2-Bonus Kutusu Güncelleme
    Hayır demem, ama tek tek toplarken vakit öldürüyor insan güzel oluyor :)

3-Liderlik Panoları
    Sıralamaya oynamıyorum, ama neden olmasın? Üst düzeyler için bayağı hırs yapacak bir sistem ;)

4-Lig Sistemi
    Beni etkilemez, bu konuda düşüncemi söyleyemeyeceğim.

5-Pilot Puanları (Yetenek Ağacı)
    EVET, EVET VE EVET! Ar-Ge için verilen Uridium miktarı ÇOK ABSÜRT. Şu an 25-30 ArGe olanlar o Uridiumları ekipmana yatırsa kesinlikle daha hoş olacaktı. Bu gelirse kesinlikle oyun daha dengeli olacak. Şu an 20 seviye adamın isterse 50 ArGe'si bile olabilir sağlam bir Uridium miktarla. Ki bir Lazer Avcısı II ArGe'sinin ne kadar fark yaptığını biliyoruz. Bu gelince 20 seviye adamla 18 sevie adam arasındaki güç uçurumu azalacak.

6-Skylab
    Tek tek toplanırsa ve otomatik oynatma gelirse bu GERÇEKTEN sıkıntı bir özellik olur. Hem Seprom tek tek toplanılacak bir madde değil, yüklü miktarda elde edilmeli ki sağlam besleme yapılabilsin. Skylab kalkmasın fakat değişsin.

7-Otomatik oynatma
    Varım. Botu yasallaştırma olabilir ama bunu da denemek lazım. Sonuçta herkesin işi gücü var, tüm gün ekran başında Kristallin kesmek çok sıkıcı (kendimden biliyorum)

8-İndirilebilir İstemci
    erdemkorkmaz_70 hayırlı olsun ^^ uzun süren uğraşlarımız meyvelerini verdi :) BU KESİNLİKLE OLMASI GEREKENLER ARASINDA İLK SIRAYA YERLEŞMELİ.

9-Galaksi Kapısı Maddeleştirici
    Daha bugün anca 2 Mucosum elde edebildim. Kalıcı olacaksa ve sürekli dönebileceksek sorun yok fakat GG gibi yapılınca yok olacaksa işimiz var.

10-Teknoloji Fabrikası
    KESİNLİKLE HAYIR. Zaten elimizde krediyle erişebileceğimiz bir bu kaldı. Bunu da berbat etmeyin.

11-Birlikler ve Savaş İstasyonları
    KSİ'ler kalkmasın, çok eğlenceliler :D Onun dışında yorum yok.

12-Hasar Sistemleri
    Bak işte bu doğru yapılırsa dengeyi getirecek ikinci yenilik olur. Mesela bazı oyunlarda zırh/hasar sisteminin nasıl çalıştığını biliyorsunuz. Atıyorum 200 zırhınız varsa rakip size 100 vurabiliyor. (Hasarın %50 sini yok sayar blablabla) böyle bir sistem ciddi dengeyi getirebilir. Lakin düelloları uzatabilir.

13-Sanal Para Çalışması
    Buradan anladığım şey, Credits'in sıfırlarından bir kaç tane atmak veya onun yerine o kadar değerde bir para getirmek. Fena olmaz, 1 trilyar krediler uçuşmaz en azından Açık Arttırmada :D

14-2 Boyutlu x 3 Boyutlu
    TAM DESTEK. 2D felan hikaye, bu oyunun 3D olma zamanı geldi. Şu tanıtım videolarının artık gerçeğini yansıtması lazım dimi ama :D

18. biz gemilerimizi kullanmıyorken bile skylabın deposunda seprom birikebiliyorken,
    haritaya çıkıp tek tek seprom toplamaya başlamak açıkçası son darbe olur.
    böyle bir yenilik asla gelmemeli!

19. o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
    Bence hepsi gelmeli, o gelmemeli diyenlerin hepsi zirvede olanlar.
    Peki oyuna yeni baslayanlar ne olacak? Cogu oyunu birakmak durumunda kaliyor.
    Neden yeni bir istemci gelmesin ki?
    Neden lig sistemi gelmesin ki?
    Dunyaca turnuvalar neden olmasin?

Bu sekilde gitmesin oyunu tek basiniza mi oynamak istiyorsunuz?
    Simdi siz 7. Maddeyi de istemezsiniz bize yetisecekler diye, 3 saniyede adam kesmek hosunuza gidiyor cunku.

Oyun sizin icin degil herkes icin var
    Hepsi gelmeli
    .
    ;););););););)

20. Ben de aynı fikirdeyim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.