Destek Bunun anlamı nedir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Efsane_Laz tarafından 27 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Efsane_Laz

Efsane_Laz User

Buradaki sıralama neye göre yapılıyor?

İkinci sorum da şu: Benim 6.000.000 küsür puanım var ve 170. sıradayım. 2 yıllık gemide bu kadar puan yapabildim ancak "hafta" sıralamasında 6m puanı kasabilen oyuncu ne yapmış da kasmış bu kadar aydınlatırsanız sevinirim

2. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

ben hiç anlayamadım şu sıralama olayını kaç yıldır oynuyorum :) 4.200.000.000 TP 15.000.000 şerefim var ama sıralamadakiler nasıl okadar topladı bilmiyorum :)

3. Merhabalar;

Tecrübe puanı ağırlık olarak sıralamaya etki eder.2 resimde attığınız oyuncu %50 tecrübe çekerek görev bitirmiş olabilir.Güçlendiricilerle bol kapı yaparsanız sıralamada ilerleme kaydedebilirsiniz.

İyi forumlar.

Rehber bunu beğendi.
  4. fbrecep123

fbrecep123 User

O asterix yapar Tabikide :)

5. Merhaba ;

- şerefte bir gemi ise ve şeref düzeltme görevini almış ise biliyorsunuz ki daha kolay şeref kasar. Sistem de bunu normal kasma olarak algıladığından dolayı bu kadar uçuk puanlar mümkün olabilir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.