buraya bi bakın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***AS!*** tarafından 3 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ***AS!***

***AS!*** User

arkadaşlar goliyim hızlı uridium kasmak için ne önerirsiniz ?

32 lf3 17bo2 8iris 3havoc 20arge pet kamikaze3+oto.top.3

şimdiden teşekkürler ?

2. vip varsa ageis low yoksa cubi kami at cubi yoksa talomn kami +vip yada kapı yapcan

3. kardeş benim gemiyi biliyon low da sadece 3 röleyi aktif etsem centuryi kesmesem 15 k kasabilirmiyim ? LoW karlımı

4. ***AS!***

***AS!*** User

şimdilik vip yok beyler alana kadar başka bi yol önerebilir misiniz ?

5. cubi o zaman yada zeta yapabilirsin havoc için. Aynen zeta yap

6. ***AS!***

***AS!*** User

beyler günde 4-5saat pala toplasam kaç günde açarım sizce zeta ?

7. ***AS!***

***AS!*** User

saolun beylr

8. x-8 de fazla baskın olmuyorsa avcı konfide kutu toplama + streuner gruplarını kesme 4.5 saatte 21.000 uri kastım :D ama sıkılma cabası oldu orası ayrı :D

9. low, cubi, talon kes

10. kardeşim video izle bazı veidolar ulaşırsan bana dua edersin sabah akşam :D yetenk li oluyon yani

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  11. nasıl yani anlamadım

12. yourtbe takıl yada erdemle aynı serwer oynuyosan sor low kaspısı taktik fln varmış de

13. yok ki lowun taktigi hem ben tr2 deyim

14. 2 kişi kesme var
    anlatıyım bak kapıdan atladınız lowa girdiniz
    1 iniz gitcek roleleri açıp centrury aktif yapcak biri yerinde durcak
    o patlayınca butun yaratıklar ortaya gitcek century aşagı yani sizn yanınıza gelcek
    patlayn adam gelcek kuçukler kesip century kesceginiz 2 nize 2.500 uri gelcek adam başı

15. ben anladım senin dedigini :) ;) 2 kere denedim ikisinde de oldu. ama korkuyorum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.