Buraya kadarmış

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve 4Leo tarafından 2 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 4Leo

4Leo User

Bu oyunun botuna bir şekilde katlanıyordum
    Son dönemlerde yaşadığım chat moderatörlerin usulsüzce banlamaları supportun haksızca durumu haklı göstermeye çalışacak kadar düşmesi
    Forumda daha yeni hevesli moderatörün kafasına göre esip kilitlenmesi uygundur yazarak kilitleyip örtbas etmesi.
    Hepsi yıldırma politikasıydı sanırım hiçbirisine hakkımı helal etmiyorum en ufak değen varsa çıkar umarım ne diyelim.

Kendinize iyi bakın birgün kurtulmanız dileğiyle.

ERDALBAGGAL ve BaMbUlBeee bunu beğendi.
  2. Bir iki hafta önce benzer sebeplerden ben de bıraktım. En doğru kararı vermişsin

3. smoonrise

smoonrise User

Tebrik ederim son derece doğru bir karar vermişsin ;
    bazı oyuncuların beklentisi yetki verilmesi TR ekibine fakat geçmişte yaşanılan görevi suistimalleri unutuyorlar yada o zaman oyunda yoklardı . Bu oyunda yetkili olmanın alt kademesi cm ler bu kısımda belli bir zümre klan ts taraf elinde kalıyor her nasıl oluyor ise geçmiş örneklerinden yola çıkarak söylüyorum onları denetleyenlerde buna dahil olunca bir anlamı kalmıyor oyunun . Zaten oyunda teknik sorunlar adalet sorunları almış başını gidiyor birde yetkisini kötüye kullananların yaşattığı sorunlara kimsenin ihtiyacı yok zaten anlaşılıyor ki merkezin ihtiyacı olan oyuncu profili belli parasını verdiği sürece bot - hile - bug ile ayakta kalan oyuncular .

Bu arada konuya bakan mod varsa ;
    '' Savaş biletini 4 katlama bugu ile modülleri birden fazla ve ait olmadığı gemide kullanma bugunu kapasınlar artık videolara kadar düştü ''

4. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

dün akşam da cm ye şaka şeklinde sataşmıştım gerçekten de art niyet li değildi ban sebebi olmadığı için banlayamadı sonra bi oyuncu chatte esir aldı arka ya spam yaparak chate huzurunu bozacak şekilde cümleler kullandı sonra o arkadaşa dedimki kardeş bi susta motorun soğusun arka arka ya yazıyon ben ilk okul mezunuyum okuyamıyorum dedim yine şaka mahayetinde arkasına beni chate huzurunu bozmaktan 1 saat banladı yani demem oki oda bi insan olduğu için söylenen leri kaldıramadı ğı zaman yetkisini bu şekilde kullanıyor en doğru kararı vermişsin kardeşim darısı bizim başımıza inaşallah .:)

5. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Konunuz uygun gördüğüm bölüme taşınmıştır.

Kararınız bizi üzdü fakat saygı duymalıyız. Unutmayın ki bizler de sizler gibi birer oyuncuyuz ve bazı kurallar doğrultusunda hareket etmek durumundayız. Kural ihlalleri sonucunda da yaptırım uygulamak gerek fm, gerek cm, gerekse support'un görevidir.

İyi Forumlar.

Son düzenlenen: 2 May 2021