Burgu almalı mıyım yoksa başka bir şey mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxkubixx tarafından 5 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. xxkubixx

xxkubixx User

Merhaba arkadaşlar
    Gemimi geliştirmeye çalışıyorum.Biraz uri birikti ,ne yapabilirim bununla onu tartışmak görüş öneri almak istedim.
    Gemi özelliklerim:8 iris 10lf4 gerisi lf3 5 HAVOC ve bir sürü bo2.Arge 18.Gemi enforcer goli.Tasarım yok.

Arkadaşlar hesapta şuan 190k uri var.pazar zeta yapıcam 240 olur herhalde.
    Hedefim Havoc fullemek,argeyi 24 yapmak.LF4 sayımı çoğaltmak.Apis zeus tamamlamak.Anlayacağınız sağlamlaşmak.Bunun içinde pala topluyorum genelde.

Aklımda diroit tasarımı almak var.Mesela burgu almalı mıyım sizce? Zamanında Elmas almıştım ama pek işe yaramıyor.Burgu alırsam hem kapıyı rahat yaparım hemde kasarken hatta kendimi korurkende kullanabilirim.
    Bazıları güve al demiş ama sıfır kalkanın olması bence berbat birşey.Sadece kapıda kullanabilirim onu.Diğer diroit tasarımları hakkında pek fikrim yok.

Bazende diyorum ki bu uriyi diroit tasarıma gömmek saçma mı olur ?
    Zetayı uriyle açmak istemiyorum çünkü şanssızım 130k uriye açtım en son ve bir daha uri kullanmadım,pala topladım.Arge alayım desem fazla arge etmiyor.Kutu alsam %100 çöp çıkar.
    Başka nerede kullanabilirim uri'yi bilemiyorum.

Uriyi elimde tutmakta canımı sıkıyor.İşime yarayacak bir şey yapmam lazım.
    önerilerinizi bekliyorum.

2. Soyuz*

Soyuz* User

Size klasik bir tavsiyede bulunacağım.
    Öncellikle kapıları uridium ile açacaksanız indirim paketi almak zorundasınız.
    Size tavsiyem durumunuz müsaitse alın.
    Ardından cumartesi %15+25(indirim paketi ile) birleştirin.
    Böylelikle bir zeta 75.000~ uridiuma açılacaktır.
    240 bin uridium ile döngüye girerek 5 kapı yaparsınız diye tahmin ediyorum.
    5 Zetanın yaklaşık ödülleri;
    500 günlük dosyası( argenize en az 2 puan)
    250 Kutu(7-12 LF4 pazar günü açılacak, bolca apis parçası)
    100K veya daha fazla x4.
    Tecrübe puanı vs. Ve mutlaka havoçda çıkacak 2 kere verirse havoçlarınız şimdilik full olacak.
    Genelde kapı yapılırken güve kullanılır neden?
    NPC'lerin kalkanına fazladan mermi harcanmaz hızlıca bitirilir.
    Burguyla kendinizi savunabileceğinizi düşünmüyorum dp de hız kaybı var ancak kasılırken çok yardımı olur.
    Benim tavsiyem tüm uridiumunuzu zetaya yatırın istediğiniz her şeye sahip olacaksınız geminiz biraz daha güçlenince droit tasarımları ilgili daha rahat bir karara varabilirsiniz.

xxkubixx bunu beğendi.
  3. xxkubixx

xxkubixx User

Hocam eğer indirim paketi almayaksam napmalıyım ? Büyük olasılıkla almayacağım çünkü.

4. Soyuz*

Soyuz* User

İşinize yarayacak bir şık göremedim.
    Zetayı %15 ile indirim açın bugün gelen indirimle beraber , benim tavsiyem indirim paketi alabileceğiniz zaman uridiumu kullanın öbür türlü uridiumunuz hem boşa gidecek hem havoçlarınız tamamlanmayacak yani oyunun bir sonraki kısımlarına herkül/spartan/geliştirme vs. geçemeyeceksiniz.

5. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Benim şahsi fikrimce sizin zetadan veya kappadan hariç kapı yapmayın. Çünkü oradan alacağınız kapı ödülleri argenize yarayacak lf4 çıkarma şansınız olacak ,havoc yada herkül çıkarma şansınız olacak ama uri kasmak istiyorsanızda ozaman alfa, beta,gama kapıları yapmanız lazım buradan aldığınız uridyumlarla geliştirmelernizi tamamlamanız lazım ve argenizide kafanızda pilanladığınız bir tarz şeçip rütbeyemi oynamak istiyorsunuz , sıralama oynamakmı istiyorsunuz yoksa savaşmakmı istiyorsunuz ona göre arge dizmeniz gerekiyor.

İyi forumlar.