Destek Burgu Droid Düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Alfisti35 tarafından 30 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alfisti35

Alfisti35 User

Merhaba ,

Burgu aktif iken 13-15 k vuruyorum.
    Burgu aktif değilken 12-14 k vuruyorum.
    Ayrıca %4 (kelle avcısı ) +%8 (uzaylı avcısı ) Hasar verme özelliğim ve Gemiden gelen %5 ekstra hasar verme özelliğim var.

%20 hasar özelliği veren droid düzeni 1k mı veriyor yani ki toplamda baz aldığımızda %37 lik bir hasar söz konusu 1k lık bir fark mı yaratıyor ?

Ayrıca Venom ile Centaur arasında çok az yok denecek kadar hasar farkı var. Demek istediğim Burgu pişmanlıktır keşke Tortu alsaydım.

2. WolfWar

WolfWar User

Senin yanlışın var burgu bende gözle görülür bir fark yaratıyor :)

3. Alfisti35

Alfisti35 User

Bende neden bir fark yaratmıyor acaba. LF 4 leri droidlere koyuyorum. LF3 zaten full. Başka nasıl bir önerin var ?

4. Evet burgu bayağı etkin yapıyor ben x4 te 84 k diğer uçuş düzenlerinde atıyorken mimesisle onu 95 k ve bazen hatta 100 k bile oluyor burgu çok iyi bir düzen birde o attıgın rakam x1 mi x2 mi onuda yazarsan iyi olur :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.