Burgu mu, Güve mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __кαяαcαвєч¯¯[AK*S] tarafından 1 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Özellikle kapı yaparken hangisini tercih ediyorsunuz? Totalde hangi düzen daha fazla hasar veriyor? ben çözemedim sanki eşit gibiler.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Kapı yaparken güve kullanıyorum kalkan delme sayesinde DP'leri hızlı iniyor ve kalkan yarıdayken patlıyor yaratıklar kapı dışında ama Burgu daha etkili

3. Tumuly

Tumuly User

Kapıda güve kullanmanı öneririm gemi daha hızlı olacağı için hasar almadan rahatça bitirirsin. Burgu geminde kesinlikle olsun çünkü BL haritasında tamamen burgu kullanılıyor.

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

%85 olarak tüm kapılarda güve kullanmanız hem zamandan hemde mermiden tasarruf etmenizi sağlayacaktır. %15 bahsettiğim kısımlar etkinlik kapılarıdır. edebi kapıda güve sadece ilk 2 tekrarda işe yarıyordu 3. tekrara gelince burgu kullanmak şart oluyordu.

İyi Forumlar.