Burgu mu, Zeta mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mthncvk tarafından 1 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mthncvk

mthncvk User

33k uri var. cumartesi indirim bitecek. zeta kapısı hazır parçalar full.

soru: cumartesiye kadar burgu indirim sebebiyle 112k uriye alınıyor. ancak 80k yı direk kasamam, cok sık girmiyorum. o yüzden detayı yapıp 48kyı buradan kazanmali miyim? şayet zetayı c.tesi yaparsam da iki kat odul alamayacak. yaklaşık 25anahtar+50log nerdeyse 50k uri değerinde ürün gidecek. ne yapmalıyım?

2. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Bu kadar nadir kapı yapıyorsan mutlaka pazar günü bitir. Burgu beklesin

Luminous bunu beğendi.
  3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığını daha açıklayıcı olması adına değiştirdim. :)

Sorunuza gelirsek, eğer çok sık girmiyorsanız burgunun da pek bir mantığı kalmıyor. Zetayı yapıp 48 bin alırsanız toplamda uridium miktarınız 81bin olacak, geriye kalan 31 bin uridiumu cumartesi gününe kadar kasabileceğiniz de belli değil çünkü çok sık girmiyormuşsunuz :D Üstüne x2 etkinliğinde kaybedeceğiniz malzemeler de eklenince, bana göre en mantıklı şey burgunun beklemesi.

İyi forumlar dilerim.

4. Richie

Richie User

Güve düzeni varsa kapı için burgu almanıza gerek yok ben hesapladım aynı sürede bitiriyorsun kapıyı. Çok fazla savaşmak istemiyorsan da burgu gerekmiyor.

Luminous bunu beğendi.
  5. mthncvk

mthncvk User

Cevaplar için teşekkürler :) Kilitlenebilir.

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.