burgu oluşumu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖKKEŞİMM tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. burgu oluşumunda kalkan puanı %50 düşer diyor ancak bende %25 gibi bir değer düşüyor bu hata kimden kaynaklanıyor

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Burgu Oluşumu ile droit kontrol üniteni çoğalt.

Lazer hasarı % 25 artar, ancak kalkan puanları % 50, kalkan yayılması % 5 ve hız da % 5 azalır.

4 veya daha fazla diroide sahip olduğun sürece, bu uçuş düzenini satın alımdan sonra istediğin zaman kullanabilirsin.

Sizde varolan desteklerden kaynaklanıyor olabilir.

Keyifli Forumlar.

3. ben ne diyorum modum kalkan %50 değil %25 düşüyo dene gör isterseniz video atıyım

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Video eklerseniz daha iyi olur.Teknik ekibin müdahale etmesi kolay olur.

Keyifli Forumlar.

5. kalkan hesaplaması farklı ondan kaynaklanabilir.mesela 1obin kalkanın var %10 destek 11 bin yapar.%10 başka yerden var buda eklenerek devam eder.11bin %10 u alınıer.12,1 k yapar sanırım.şimdi toplam %100 kalkan desteğin var diyelm ordan vurdan.100 den 50 yi çıkar.50 kalır sana alan dimi.işte bu elli dağıtılmış olarak kalkana etki eder.toptan değil.lazerde olduğu gibi.(İnşallah).

6. buyurun modum hesaplamaları yapınca %25 düştüğünü fark edeceksiniz

7. Bende de aynı dizilim var ve evet %50 düşmüyor ancak droitlerdeki bonuslardan vs. diyip üzerinde çok durmadım. Acaba bu bir sorun mı? Cidden %50 düşmesin daha sonra?

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Hercules tasarımının kalkan desteği olduğundan dolayı droit uçuş düzeninin düşüş oranını degistirmektedir.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Temmuz 2015
  9. yaw kel alaka olucak ama video alma programının adı nedir kardeş, sabahtan beri ne indirdiysem bozuk çıktı :(

10. HyperCam 2 kullanıyorum ben

Hercules ve havoc olan iki konfide de oran yine %25

flood için üzgünüm ama epeydir cevap gelmediği ve çok altlarda kaldığı için yapıyorum bunu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Temmuz 2015
  11. Merhaba ,

Bir hata mı yoksa daha farklı bir ayrıntı mı araştırılması için gerekli yere iletilecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.