Burgu uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SELAHADDİN_EYYUBİ tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Burgu düzeninde diyorki kalkan yayılımı %5 azalır..Bu kalkan yayılımındaki kastı nedir

2. düşman vuruşunun %5 i kalkanı aşıp doğrudan dp ye etki eder. demek.

3. DARKBATRAZ

DARKBATRAZ User

güçlendırıcı olabılırmı

4. Merhaba ,

Şu anda net olmasa da benim anladığım kalkan / gövde dağılımı gibi bir şeyden bahsediyor. Hani normalde Hangar > Ekipman kısmında 92/8 v.b. oranlarda gözüküyor. Yani kalkan'ın hasar emilimi gibi bir şey diye tahmin ediyorum.

İyi forumlar.

5. burguyu kullanıyosan kalkanlardan pek bi fayda bekleme %25 vuruşuyla bi an önce düşmanı yok etmeye bak...
    yeni düzenlerin hiç biri işe yaramıyo eksi yönleri çok fazla tek kullanılabılır olanıda burgu...

6. Arkadaş haklı, burguya geçince -dikkat ettiysen- kalkanın daha hızlı tükeniyor. Bu burgu vuruşu, kalkansız kaldığında ya da son hamlede kullanılacak bir diroit dizilimi.
    Ancak hiç biri işe yaramıyor demeyelim bence. Her birinin kullanım alanı olduğuna inanıyorum ben. Örneğin %20 şeref fazla veren diroit dizilimi "kıdemli" rütbe peşinde koşanları baya sevindirdi. Ayrıca çark dizilimi gibi bir dizilim bence çoktan gelmeliydi. Bağlantı veya sakarlık nedeniyle elimizden kaçan adamları yakalamanın bir ihtimali doğuyor bu dizilimle. Ayrıca bazı dizilimler ( mesela kubbe ve halka oluşumu gibi ) istasyon savunacaklar için baya uygun gibi geliyor bana. Sonuçta ihtiyacını belirle derim, ona göre diroit al.
    İyi oyunlar.

7. Tam manasıyla olayı çözüme kavuşturamamış olsak da zamanla hepsini pratikte çözücez.Cevap verip yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler,iyi oyunlar

8. yeni düzenlerin burgu hariç hepsinin eksi yönlerinde lazer hasarında ciddi düşüş verıyo
    bu yüzden cazibesi azalıyo hepsininde, çünkü darkorbitte en önemli şey vuruştur millet %5 fazla vurmak için enforcerle gezıyo bunlar %20 den başlıyo %40 %50 hasar düşürüyo nerelerde kullanılabılır bu düzenler
    kubbe:lazer hasarı %50 düşüyo ,hız %100 düşüyo,yani hareketsiz bi şekılde %50 düşük vuruş ne amaçla kullanılabilir...
    halka:%180 kalkan verıyo,vuruş %40 düşüyo,kaçış için yapılmış ama rakipte güve varsa kalkan istediği kadar yükselsın dp alıca hasarı almaya devam eder..
    kıdemli:%20 şeref verıyo ama kalkan,dp ve lazer %20 düşüyo,düşman kesemezsin sadece kasılırsın yaratığı kesmende uzun sürer...
    çark:hız %5 artıyo,vuruş %20 düşüyo,kalkanda sureklı azlıyo,kesılmek uzereyken kacanları yakalamak için
    burgu:hızı %5 azalttığı için pusatla kullanmak daha iyi %25 vuruşla tam bi av makinesi olur...
    bence sadece burgu kullanılabilir diğerleri gereksiz...

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Örnekle anlatmaya çalışıcam :)

Size rakipten 100 hasar geliyor.

92/8 olan hasar yayılma oranı (elit bir gemi içindir). Size gelen 100 hasar 92 si kalkanınızdan eksiliyor , 8 i ise darbenizden.

Burgu kullanıldığında ise azalan %5 kalkan yayılımı şu şekilde;

92 nin %5 i 4.6 dır. bu şekilde hasar yayılma oranı 87.4/12.6 şeklinde oluyor. Gelen 100 hasarın 87.4 ü kalkanınızdan eksiliyor , 12.6 sı darbenizden azalıyor.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

İyi Forumlar.

10. Eyvallah şimdi anladım.Aklıma kalkan yayılma derken aldığımız kalkan çiftinin %5 düşeceği ihtimali de gelmişti.(Hani SHD-B02 nin yandaki oyuncuya %10'luk etkisi var ya,ben onu %5 e düşecek diye de tahmin etmiştim)
    Neyse teşekkürler,iyi eğlenceler

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederiz,konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.