Burgu uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KRAL_LODOS tarafından 25 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KRAL_LODOS

KRAL_LODOS User

Burgunun dezavantajlarında kalkan yayılmasını %5 azaltır diyor ne demek yani bu anlamadım ben ve burguyu aegis birde cerrah gemisinde kullansam nasıl olur

2. Burgu %20 lazer arttiriyor.Cerrah gemisi ile guzel olabilir.Kalkan yayilmasi demek vuruslarin kalkana girtmesi demek yani bu uucus duzeniyle kalkana ornek veriyorum 100 hasarin 100 u gidiyorsa burgu kullanirsaniz 95 kalkana 5 cana gider.Tamamen sallamsyon rakamlardir.

3. KRAL_LODOS

KRAL_LODOS User

Tamam anladım peki bir şey daha soracam güvede kalkan azalıyor ya aegisle o dezavantajı birazda olsa dengede tutabilirmiyiz

4. Elmas ve güve uçuş düzenleri arasında sürekli geçiş yaparak dengede tutabilirsin. Aegisle güve kullanılır mı bilemiyorum.

5. Ben zetada argisle yapmistim bi aralar cok iyidi 10 melter bolumunde bile guve ile ortalarinda durarak kesmistim kacmadan bana gore aegisle guvede kapida cok iyi is goruyor.Yani dengeleyebilirsiniz.Bence Kalp Elmas Guve bu uc ucus duzenini Burgudan once almalisiniz.

6. KRAL_LODOS

KRAL_LODOS User

Cevaplar için teşekkür ederim konu kilitlenebilir

7. Merhaba ,

Konu çözüldüğünden dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.