Burgu ve Güve Düzeni Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yescoop tarafından 18 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Burgu Mu Daha Etkili Yoksa Güve Mi?

1. Burgu

78,6%
  2. Güve

21,4%
  1. Yescoop

Yescoop User

Arkadaşlar yeterli sayıda uridium kastım. Droit düzeni alacağım ama burgu ve güve arasında kaldım. İmkanlar şuan sadece birini almaya yetiyor. Her ikisinin de özelliklerini biliyorum. Burgu düzenininde hasar fazla ama dezavantajları çok. Güve ise kalkan delmesi ve darbe puanı sağlıyor ama hasar vermiyor. Baskın yapmaya çok nadir giderim. Bana hangisini önerirsiniz? Niçin ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. (gemi özelliği: venom-8 iris-11 lf4-35 lf3- 8 arge- )

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Şuan ki gemi durumunuzda özellikle kasılmak için burgu düzeni kullanmanızı öneririm. Hasar açısından fayda sağlayacağından size daha çok yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

3. baskınada fazla gitmiyorum demişsin npc keserken %20 fazladan hasar mis

Yescoop bunu beğendi.
  4. Burgu uçuş düzenini kesinlikle daha çok kullanacaksın emin olabilirsin. Güve çok daha duruma göre kullanılacak bir tasarım ve gelişirken Güve uçuş düzenini neredeyse hiç kullanmayacağına emin olabilirsin. Burgu uçuş düzeni ise kasılırken aşırı derecede sana fayda sağlayacaktır burguyu kullanırken hasar artışını gözle görmek çok apayrı bir şey.

Yescoop bunu beğendi.
  5. gagagaga44

gagagaga44 User

HALKA al.nedecen güveyle burguyu

6. Güve al baskın gitmediğini söylemişsin sana bir taktik vereyim :) güve al galaksi kapılarını çok rahat yaparsın kapı açmak için spaceball ı kaçırma palladium topla,kutu topla ve zeta aç uri , kutu anahtarı , havoc , günlük dosya alırsın uriyi gene biriktirir burgu alırsın günlük dosya ile arge yaparsın havoc ile vuruş yükseltirsin kutu anahtarı ilede 9. ve 10. diroidi alırsın en iyisi güve bence :) tercih sana kalmış

Yescoop bunu beğendi.
  7. Burgu alıp peşine güve , halka olarak devam etmeni öneririm . Burgu her yerde lazım olacak buna emin olabilirsin .

Yescoop bunu beğendi.
  8. Paladium toplayıp zeta yapman gerekiyor. Zeta yı da guve ile yapmak daha kolay .

Yescoop bunu beğendi.
  9. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Benim size tavsiyem önce burgu uçuş düzeni sonrada kalp :)

İyi forumlar

10. harami52

harami52 User

Pala ya da kutu toplayarak kapı açan birisi iseniz güve alabilirsiniz. Yaratık kesen bir oyuncu iseniz burgu daha iyi olacaktır.