Burgu ve Halka Uçuş Düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »«●DДЯŁД●»« tarafından 27 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar indirim paketi çektim bu iki düzeni almayı düşünüyorum ama sanırım düzenlerin özellikleri değişmiş. Şu anda bu iki düzenin özellikleri neler? Birde burgu %50 kalkanı sanırım temel kalkandan düşürüyomuş beslemeye etki etmiyomuş doğru mu ?

2. Halka:
    .Roketler ile Roketatarların bekleme süreleri %25 artar.
    .Lazer hasarları %25 düşer.
    .Hız %5 azalır.
    .Kalkan puanları %120 artar.
    Kubbe:
    .Hız %50 azalır.
    .Lazer hasarı %50 azalır.
    .Kalkan puanları %30 arttı ve kalkan yenilemesi her saniyede %0.5 artar.
    .Roketler ve roketatarların bekleme süreleri %25 azalır.

yeni özellikleri bunlar, Burgu'nun özellikleri değişmedi

3. senberk99

senberk99 User

Burgunun hala aynı halkada %180 kalkan arttırırken %120 ye,roket ve roketatarların bekleme süreleri % 40 artarken %25 e,lazer %40 azalırken %25e düştü.Ve hız artık %5 azalıyor.

4. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Halkada hız olayı cidden çok kötü olmuş alanların mağdur olduğunu düşünüyorum. Bir de yine bir değişiklik söz konusumu sanırım halkayı şu anda almayacağım burgu yeterli ondada değişiklik olur mu ileriki zamanlarda görüşleriniz nedir?

5. Sanmıyorum değişeceğini alınacak en mantıklı düzen o zaten yeni gelenlerden.
    Fakat değişir mi özellikleri kesin konuşamam :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.