Burgu ve halka uçuş düzenleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 28 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Merhaba arkadaşlar,
    Aegis 19 arge , 3 lf4, elmas uçuş düzeni ve 8 irisi olan bir gemim var. Yeni uçuş düzeni almayı düşünüyorum fakat karar veremedim. Forumda bir kaç yeri okuyunca fikrim iyice karıştı.
    Almayı düşündüğüm 4 farklı uçuş düzeninde karar veremedim. Kullanan arkadaşların tavsiyelerini ve seçimlerini öğrenmek istiyorum.

Burgu Oluşumu (vuruş gücünü mü arttırmalı ?)
    Lazer hasarı % 20 artar, ancak kalkan puanları % 25, kalkan yayılması % 5 ve hız da % 5 azalır.

Halka oluşumu (Savunmayı mı ?)
    Kalkan puanları % 120 artar, ancak hız % 5 düşer, lazer hasarı % 25 azalır ve roketler ile roketatarların bekleme süreleri % 25 artar.

Güve (Sanki burgu uçuş düzeninden daha çok yararı var gibi ... )
    Rakip kalkanının hasar emiliminin % 20‘sini iptal eder ve hasarı doğrudan gemiye yönlendirir. Ayrıca, darbe puanlarını % 20 arttırır. Ancak, kalkan gücünü saniyede % 1 oranında zayıflatır.

Yengeç (buda halka ile çelişkide birinde kalkan fazlalaşıyor (550 bin ), yengeçte ise daha çok hasarı önlüyor )
    Kalkan emilimini % 20 arttırır, ama diğer yandan hızını da % 20 düşürür.

Sizce aegis için en mantıklısı hangisi :)) Halka ve güve en çekici olan gibi geliyor.

2. Güve kapı ve baskınlarda yüksek oranda yardımcı olacaktır.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  3. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Güve diroit uçuş düzeninin daha çok yararı dokunacaktır.

Keyifli forumlar.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  4. Efe

Efe User

Yengec ucus duzeni hasari azaltmaz.Kalkanina yonlendirir.Daha sonra almani tavsiye ederim.Kasilma doneminde pek faydasi olmaz.Guve alarak baskinlarda ve kapilarda kendine kolaylik saglayabilirsin.Burgu da gene baskinlarda veya grubla boss-uber keserken gruba yardimci olmani saglar.Zaten agiessin.Halkayi daha almadim.Pek bir sey soylemeyecegim ama alfa beta gamma da cok yardimci olur gibime geliyor.Kasilirken faydasi olur mu bilmiyorum.

Keyifli Forunlar.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  5. Halka ucus duzeni kalkani %120 arttiriyor.Bu duzenin baskinlarda hicbir artisi yok.2-3 yerde kullanabilirsiniz zaten;
    1-5-2 de yaratik toplayip kami atarak kesmek
    2- Kapilarda 200-250 K vuran bolumlerinde (ozellik gamma/tallinlerde) cok ise yariyir.
    3-Klan kalelerini korurken yine is goruyor.
    Burgu ise %20 lazer artisi sagliyor.Gerxekten inanilma bir rakam.Baskinlarda guve konfiisnde bu kullaniliyor artik ve cok yararli ayrica x-4 ile cubi donerken de ise yariyor.
    Bana sorarsaniz Guve alin hem kapida hem baskinda kullanirsiniz.Ama Kalpte almaniz gerekiyor.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  6. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Yengeç düzeninde "Kalkan emilimini % 20 arttırır" diyor ana sayfadan geminin hasar dağılımı 92 /8 görüyorum. yüzde 92 si kalkana 8 i darbeye alınıyormuş. Yengeç alırsam 92+20 =112 hasarın çoğu kalkana gider sanmıştım. yanlış mı bu bildiğim sizce fikriniz nedir
    Forumda şöyle bişey demişler o yüzden böyle duşundum
    " kalkan emiliminizi %20 artırıyor yani hasar emilimi oranınız 100e tamamlanır yani hasar direkt kalkana gidiyor rakibiniz güve kullansa bile 80/20 oluyor "

7. Yengec alirsaniz Guve ile dalmazlarsa tum Hasar Kalkana gider.Npclerde guve yok bu nedenle npclerin vurduklari direk kalkana gider.
    Karsidaki guve ile dalmazsa 100/0 olur.Guve ile dalarsa eski haline doner 92/8 ,Sizde yengec olmazsa ve ayrica Guve ile dalarlarsa bu oran 72/28 e kadar dusuyor diye hatirliyorum.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  8. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

harikasınız arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum bilgiler açıklayıcı ve kanaatkar oldu emeğinize sağlık ilk işim güve sonra yengeç almak tekrardan sağolun.

9. Efe

Efe User

Adamin ekipmanlari savastan kacmak veya savasmak icin cok yeterli sayilmaz.Guve ya da burgu almasi simdilik daha onemli.(BENCE)

-By_CesuR- bunu beğendi.
  10. Savasmak icin yeterli sayilmiyorsa kacmasi lazim :) Guve ve Burgu kacis icin degildir ki :)

-By_CesuR- bunu beğendi.
  11. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

güve yaratık kesicez elmas ile kalkan doldurucaz .. Dişli bir gemi gelirsede yere çöküp beklicez bizi kesmesini zaten her halükarda ben anlayana kadar kesiyo adam :))))

12. Guve kapilar disinda normal yaratiklarda ise yaramaz.Elmas ile kasilmayi denemelisin bence

BlackGhost™ ve -By_CesuR- bunu beğendi.
  13. İşe yaramaz derken ?

Kalkan dezavantajından dolayımı söyledin bunu ?

LastShot12345 bunu beğendi.
  14. Efe

Efe User

Savunma acisindan oyle.Ama adamin patlama ihtimali var ve patlayonca hicbisi kaybetmiyo.Bu seviyedeki bi adam 1.lige oynayamayacgindan rutbe puani umrunda olmaz.Zaten irisleride tamir eder.Ama 1 saatte 5 tallon kesse fazladan al basina koy.:)Yada kapida 20 dakka erken bitirse keza oyle.

Ben demiyorum ki o onemsiz.Ama oncelik farki var.Adaminda kafasi karismistir :)

LastShot12345 ve -By_CesuR- bunu beğendi.
  15. Yoo yani zetada yaratiklar kalkan bitmeden can bitiyor ama bir tallon keserken bu soz konusu degil.Yanitallonun guve kullanilsa da once Kalkani sonra Cani bitiyor anlatmak istedigim oydu
    Haklisin

-By_CesuR-, Efe ve BlackGhost™ bunu beğendi.
  16. Efe

Efe User

Bu arada hemen hemen benim durumda bir gemin var.Ben de agies almayi dusunuyorum.Konuda actimda sen de fikirlerini belirtirsen sevinirim.

17. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Bende ageis , şimşek, Spearhead, Sentinel var ama ageisi değişmem. Avantaj olarak kasılmakta çok yararı var depo kapasitesi hepsinden büyük (taş gönderip satmak seprom beslemek açısından harika). Ayrıca kenara gidip sürekli tamir olma derdi yok nerdeyse hep full can ve kalkan var. Tek dez avantajın goli tasarımlarından 5 lf3 daha az vurmak ama bence buna değer 5 tane fazla olup her kiriste tamir olmayı beklemekten iyidir. (tabiki uri karşılığında pet ile tamir etmez ve elmas ile kalkan doldurmazsan ee o kadar zengin olsam kasılmam zaten amaç kasılmak ) :))) örneğin 1/5 te bir saatte 3-4 bin uri rahat kasıyorum vip ile kami at etrafındakilerin hepsi olürken lordakiumlarında canı düşsün bir vuruşta kes neFis bişi tavsiye ederim. Birde diğerlerinin yetenek sürelerinin yeniden dolmasını beklerken bunun beklemiyorsun. süresi çok az

18. SİSTEM

SİSTEM User

Diroit düzenleri hakkında çok şey yazıldı evet kullananlar dahilinde kimine elmas kimine yengeç kimine güve ve bunlar gibi işe yarayacak çok düzen söyledik fakat kişiler farklı düzenler ile kendilerine en yararlı düzenleri almalıdır mesela genel anlamda gemi çok güçlü değilse elmas alınıyor bunlara ek olarak yarasa bariyer ve hatta şimdi burguda favorilerdendir bence diroit düzenleri alınırken en kapsamlı ne için kullanılacak ise ona göre karar verilmelidir.

Rehber ve -By_CesuR- bunu beğendi.
  19. Efe

Efe User

Oyle deme :)Bende var ama NPC ler sana vurduktan sonra epey bi zaman gecmesi gerekiyor var beni kanser ediyor.Kisaca savasta kullanilmiyor.Elmasta yeterli olmuyor.Ama agiesle birlestiklerinde efsane oluyor.(Diye duydum :))

LastShot12345 benle ozel konusma baslatirmisin bisi sorucamda beb basaramadim bir turlu...

-By_CesuR- bunu beğendi.
  20. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Benim amacım vs yapmak değil zayıfım daha amaç kasılmak. Kasılırken de iki şey önemli bir boss lokum gibi yaratıkları az can kaybı ile hemen bitirebilmek. Düşmandan kaçma konusuna gelince elit bir gemiden kaçamıyoruz zaten vuruşları çok yüksek. Kimisinde hızı (pusat gibi) dolayısı ile bu açıdan bakınca sanırım 1)güve 2 ) yengeç daha sonra diğerleri şeklinde ilerlemeliyim..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.