Burgumu Güvemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve trollcake1 tarafından 8 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. trollcake1

trollcake1 User

Arkadaşlar ben kapıdayken hep 1. konfiyi 0 kalkan yapıp güveyle tamamlarım , Sizce burgu alsam daha mı iyi olur ?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bana kalırsa güve almalısınız.Kalkanları bitmeden güve ile kesebilirsiniz.

İyi forumlar

3. Zaten güveniz var anladığım kadarıyla.Burgu güveden daha kötü buna emin olun baskında da kapıda da.Fakat % 20 lazer artışı az değil alınabilecek bir diro tasarımı

4. trollcake1

trollcake1 User

Güve var zatende yanına alsammı diye düşündüm
    Aynen öyle %20 hiç az değil ama kapıda işe yararmı güve kadar bilmem

5. Kapıda ve baskında güve her zman en iyisidir.Fakat illa ki bi yerde işe yarar baskında avcı yaparsanız belki işe yarayabilir güvede burguya geçebilirsiniz.

6. trollcake1

trollcake1 User

Mesela aegisle kapıda işe yarayabilir belki . Aegiste varda pek kullanmıyorum , oyun tipime pek yakışmıyo :D Ama gamma kappa gibi kapılar beni zorluyo burgu aegis hoş olabilir

7. Zeta vb. kapılar için güve al derim. Burgu dersen o her şeye gidiyor :D

8. trollcake1

trollcake1 User

Aynen zetayı hasar almadan yapıyorum güveyle . Açıkçası '' izi pizi '' oluyo :D

9. burgu candır bn burgu aldktan snra çok rahat tek cubi kesiyorum daha önce çift konfi yapıyodm burgu aldm ikinci konfiden az bi kalkan gidiyor güve baskında vs lerde kapıda iş görr ama burgu kasılmak için birebirdir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.