Buz Kapısı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hammerleager tarafından 11 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kolay ve zor olmak üzere buz kapılarını sadece birer kez mi yapabiliyoruz yoksa sınır yok mu?

2. Günde 1 kez yapılıyor ne kadar açık kalacaksa.

らнƐ★ƜØŁF bunu beğendi.
  3. Mcqeen

Mcqeen User

Günde 1 kez yapılmıyor. Sadece birer kez yapılıyor ve bitirirseniz artık seneye yaparsınız.

4. kolay kapıyı yaptım ama şimdi zor kapı görünmüyor x-4 te. görevlerden zor olanı kabul ettim ama yok.

5. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında henüz bilgi elimize ulaşmadı.Biz ilettik konuyu bilgi gelir gelmez paylaşımda bulunacağız.

İyi forumlar.

Merhaba,

Görevi iptal edip tekrar aldıktan sonra harita ortasına gidip atlama tuşuna basar mısınız tekrar. Eğer sorun düzelmez ise ekran görüntüsü ile buradan supporta mesaj atınız.

İyi forumlar.

6. Etkinlik görvlerinin tamamını yaptınız mı? " ödülleri alabilmek için bu tarihten önce görevleri tamamlandığınıza emin olun" diyor

7. Bütün görevleri yapmıştım. 2-4 e geçtim kuleden kolay görevi aldım kapı haritada belirdi sonra kapıyı tamamladım. Kapı bitince 2-1 e attı. Daha sonra 2-1 deki kuleden zor görevi aldım ama direk ödülleri geldi ve görev seçme kısmında da hiçbir şey yazmıyor. Görev yok yani. Ve kapıda görünmüyor 2-4 te. Acaba görevi 2-1 den aldım diye mi? Çünkü ilk kolay görevi aldığımda 2-4 teydim ve görevi alınca kapı çıktı. Ama zor görevi 2-1 den aldım. Chatte çoğu kişi böyle sorun yaşamış. Kapı görünmüyor diyorlar.

8. VUSLAT25

VUSLAT25 User

Merhaba!
    Aynı problem bendede var,öğlen saatlerinde kolay kapı görevini aldım ve sorunsuz yaptım.diğerini akşama yaparım dedim,şimdi görev kulesine baktım etkinlik görevi yok,görevi alamadığımız için kapıyada giremiyoruz.Her zamanki gibi forumdada açıklayıcı bir bilgi maalesef yok.Sanırım uzun zamandır beklediğimiz buz kapısıda hayal oldu.

9. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Konu hakkında duyuru yapıldı.Buradan takip edebilirsiniz.

İyi forumlar.

10. Belki günde 1 tanesini yapabiliyoruzdur. Yarında zor olan yapılabilir belki.

11. Arkadaşlar konuyu değiştirmeyin bu görevleri her gün yağabiliyor muyuz

12. Merhaba,

Bu konu hakkında henüz bilgi elimize ulaşmadı.Biz ilettik konuyu bilgi gelir gelmez paylaşımda bulunacağız.

İyi forumlar.
    diye acıklamış admin. kardeşim görmedin galiba daha yetkili kim ne cevap yazabilir ki

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.