Buz Kutuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve REDBULLYARGIC tarafından 11 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Buz Kutuları Kaç Gün Kalacak İyi Günler Efendim

2. Merhabalar;

Bu gece saat 1e kadar kalacağı kesin daha sonra çıkarmı bilemiyorum malesef:).

İyi forumlar.

3. adminim konu nasıl açacam lütfen yardımcı olurmusunuz sağ üstte konu aç kısmı diyorlar okudum bi türlü bulamıyorum konu aç kısmını tek tek izah edermisniz yapmam lazım acil

4. Konu neyle ilgiliyse o bölüme geçiş yapın sağ üstte arama kısmının hem altında "Yeni Konu Aç" butonu olacak.

Devamı;

5. Merhabalar;

Eğer konu açma izniniz varsa sağ üst kısımda " Yeni Konu Aç " butonu oluyor.

Oraya tıklayıp açılan sayfadaki " Konu Başlığı " ve alt kısımdaki mesaj yerini uygun şekilde yazarak açabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. kardeşim konu açma sağ üst diyonuz hangi sağ üst nerde bu bulamıuyorum bakıyorum bakıyorum yok bulsam gerisin yapacam konu aç nerde sağ üst hani normal forumdayım yok sağ üstte öyle birşey profildenmi girilecek nerden acılacak

yok adminim öyle birşey nasıl olacak o konuyu açmam lazım bugün cok önemli çünki lütfen yardımcı olurmusunuz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Aralık 2015
  7. Bak şimdi neyle ilgili konu açacaksan o bölüme geçmen lazım mesela oyun ile ilgili bir soru soracaksan "Genel Konular" bölümüne geçip öyle sağ üste bakacan.

8. etkinliklerle ilgili bölüme tıkladım sağ üstte cıkması gerekiyor dimi yok ama ? hala bulamadım

9. Teknik Etkinlik Konuları bölümüne geçiş yapıp deneyin.

10. çıktı burda ama benim sorum etkinliklerle ilgili olacak bi sıkıntı olurmu

11. Orası etkinlik ile ilgili teknik sorunlar için ama siz yazın modlar taşır :) Daha fazla anlatamıyacam kusura bakmayın :)

12. Merhaba ,

Cevap verenlere teşekkürler.

Konu çözüme kavuştuğu düşüncesi ile kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.