Buz roket

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 11 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Geçen yıl 20 uridium diye hatırlıyorum hatta forumda bi konudada yazıyordu Şimdi ise 300 uridium a bir tanesi satılıyor Bu ne saçmalıktır

2. ben geçen sene 500dü diye hatırlıyorum

3. bence dükkan da almak yerine toplamak daha mantıklı dediğin doru ama nie boyle arttığı anlamadım yarım saat da 300 tane kastım

4. Geçen yıldan alıntı

Yeni Cephaneler

ICE-Npc leri imha etmenize yardımcı olmak için Soğuk Dalga Roketleri (R-IC3) ekledik. Düşmanınızı 2 saniye dondurmaya yarayacak. Roketler tüm rakiplere karşı kullanılabilecek (ara verme/ önleme etkisi, EMP, Citadel'in "Seyahat modu" yeteneği ve Lightning Vega'nın "Hız özelliği" gibi. )
    R-IC3 11 Aralık 2014 de dükkanda satışta olacak ve her birim için 20 Uridium'a satın alınabilecek.

5. Obezinho

Obezinho User

Geçen sene 20 uriye satıldı ama çok ucuzdu bence, etkisi düşünülünce 300 uri daha mantıklı bir fiyat. Zaten forumda bu roket için milyonlarca uri biriktirdiğini söyleyenler vardı o açıdan da iyi oldu 20 uriye satılsa bütün sene çok aşırı miktarda buz roketi kullanımı görürdük.

6. 300 u olması bana göre mantıksız ben zaten yarım saatde kutu toplayarak 300 tane kastım

7. Merhabalar;

Geçen sene ilk defa çıkmıştı ve ucuzdu nerdeyse tüm etkinliklerde ilk defa dükkana gelen malzemeler ucuz satıldı bazen fiyat yükseldi veya sabit kaldı.Kutular bolca veriyor bence sadce kutu toplayın:)

İYi forumlar:)

8. Obezinho

Obezinho User

Evet kutudan baya geliyor, iki kapıdan da 1200 tane geliyor bunlar yetmeyip daha dükkandan almak isteyen varsa da 300 uriyi gözden çıkarsın diyorum ben de.

9. bunlar isi biliyor ayni kara borsa gibi :)) almayin olsun bitsin ona 300 verecegime ema alirim

etginlikde benim bildigim kadar biraz comert olunur ama bunlarin etginligide ayni normal gun gibi hersey den nasil bir sey elde ederiz diye dusunuyorlar

oyuncu kazanmaya yonelik bir calisma goremeyim ben tam tersi oyuncu nasil kaciriiz derdinler bence .DD

10. Merhabalar;

Öyle bir düşünce olsaydı eğer kutulara buz roketlerinden koymazlardı bence:).

İyi forumlar.

11. Buz roketine karşı şikayetler nedeniyle roketin pahalandığını düşünüyorum ki çokta iyi oldu.

12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Rokete bu fiyatı uygun görmüşler. Ayrıca bana göre de o roketin işlevi çok büyük. Bence yerinde olmuş.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.