Buz Roket

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve TALIPHAN tarafından 29 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Buz roket görevleri basit olmalı , herkes için adil olmalı

1. Evet

85,7%
  2. Hayır

14,3%
  1. TALIPHAN

TALIPHAN User

Merhabalar,
    Her yıl son 1 hafta buz roket gelirmiş ve baska bir zaman bulunmazmış , pvp de ve bazı uber bosslarda çok işe yarayacagını düşündüğüm bu roket için net bilgiler lazım. Bazıları 1 tanesi 300 uri olacak ve sadece uridyumla alınacak diyor ( bu kişiler için 550 k uri biriktirmiştim ) , bazılarıda kafana takma son hafta görevler gelicek geçen sene ben bu görevler ile 10 bine yakın buz roket kazandım demekte ( bunlar yüzünden de 550 k urimi harcadım) . Birileri BUZ ROKET hakkında net birşeyler söyleyebilir mi lütfen , eger varsa görevleri hakkında da bir kaç birşey yazın lütfen.

2. aralik ayinda suanki cadilar bayrami etkinligi gibi kis etkinligi gelecek ordaki kapi ve gorevlerden birkac bin tane veriyordu diye hatirliyorum yetmezse dukkandan da alirsin, muhtemelen bu sene yeni savas bileti sistemi uygulanir ordaki hedeflerde odul olarak verir.

3. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

@Fight•For•Justies oyuncumuzun vermiş olduğu bilgiler için teşekkür ederim.

Buz roketlerini Soğuk Dalga etkinliğinde kazanmak mümkündür. Bu etkinlik haftasının süreci içerisinde, dükkandan satın alarak, etkinlik kapısını bitirerek veya etkinlik görevlerini tamamlayarak kazanabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. xxkubixx

xxkubixx User

görevlerden 10k roket imkansız.
    max 1200 tane.

10k yapman için kutu toplaman lazım ama çok çıkmıyor kutulardanda.

birde 300 uri çok pahalı.zamanında 3 uriye satmışlar...

[-ASLANBEY-] bunu beğendi.
  5. Konu güncelleme ve fikir havuzuna taşınmalı diye düşünüyorum modum.

6. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Sevgili Saldırı-Hattı, Bildiriminiz için teşekkürler, Lakin konuyu açan arkadaşımız fikirden çok buz roketleri hakkında bilgi edinmek istemiş. İlk mesajı tekrar detaylı bir biçimde okumanızı öneririm. Ek olarak Takım arkadaşım gereken cevabı ve işlemi yapmış bulunmakta.
    Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.