Buz roketi etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lütfenyardımedin tarafından 15 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ice roketi etkinliği oyuna 1 yıldır gelmedi sanırım yalnışım varsa düzeltin ve satışada sunulmadı hatırladığım kadarıyla haritalarda ice metroid ler var ama etkinliklerde bununla ilgili birşey göremedim acaba ice roketlerinin gelmesi mümkünmü önümüzdeki günlerde satışa sunulsa bile yeter ?

2. ℓαηeт

ℓαηeт User

12 aya da geliyor kapilardan aliyorsun yada haritalarda kutularda birde dukkan gelir kisaca 7 ay var daha

3. geçen aralıkta varmıydı? çünkü ben hiçhatırlamıyorum

4. DraydiBoy

DraydiBoy User

Aralık takviminde vardı. Detaylı araştırmak zor geldi pek şey edemiyorum şu anda ama aralıktan aralığa geliyor yıl başı etkinliği kapsamında.

5. .BAŞAK.

.BAŞAK. Guest

Merhaba,

Evet uzun bir süredir oyuna etkinlik gelmemiştir.
    Genel olarak Soğuk dalga etkinliği ve Skoll kapısı etkinliği ile birlikte gelmekteydi.
    Önümüzdeki zaman dilimlerinde özellikle Aralık ayında gelmesini umuyoruz.
    Sizlerden ricam etkinlik duyurularını takip etmeniz , duyurulara buradan ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar dilerim.

6. Keşke bu roket oyuna gelse bazı hesaplarda 100 bin'in üzerinde varken bazı hesaplarda hiç yok,yeni açılan hesaplarda hiç yok.Hani milyon milyon dağıtsınlar demiyorum ama hiç değilse her sene 15-20 bin dağıtsınlar rahat etsin millet.

7. istavrit

istavrit User

ben etkinlik takip edecem kapı yapacam roket kasacam sen oyuna yeni başladın diye benle aynı etkinlik malzemelerine sahip olacaksın ;)

8. Yazık kafana!
    senin gibiler yüzünden işte oyun bitti.Buz roketi kutuları üç senedir yok.Yeni başlamış oyuncu nereden bulacak bu malzemeyi ? Eski hesaplarda yukarıda ki arkadaşın dediği gibi 500 k hatta daha fazlası var.Yani şunu demek istiyorum;
    Sen savaşta adama buz roketi kullanacaksın.Oda sana; Buyur beni kes sen eskisin diye bakacak öyle mi ? Şu oyunu getirdikleri hâle bakın ! Buz roketinden önce yüzlerce sorun var .Umurlarında değil.Steam alsa şu oyunu adalet neymiş bir görün.

Boşuna bekleme etkinlik gelse bile buz kutularını beyefendiler vermiyor.Kapıdan sağdan soldan 100,200 anca bulursun.

kaptan34 bunu beğendi.
  9. istavrit

istavrit User

etk,nlik kasıp aldığım başlıklarda var herkeste olsun istemisin yada imzana rütbe koymuşsun oyuna yeni başlayanlarda aynı rütbe olsa ne dersin:)

10. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Oyuncular ile iletişime geçerken lütfen üslup kurallarına uyum sağlayınız. Durum hakkında ne kadar şikayetçi olsanız dahi; oyunculara saldırgan tutumlardan kaçınınız. Mevcut mesajınızda bunu bunu yazmayın diyerek açıklama yapmıyorum. Genel olarak sorunları dile getirerek fikir istişâresi yapın :).

İyi Forumlar Dilerim.

.Mephistos. bunu beğendi.