Buz Roketi Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tutunamayan tarafından 30 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Görevli arkadaşlara ve varsa buraya gelip konuları okuyan oyun yönetimine söylüyorum;
    Labirent diye bir şey uydurdunuz ve önümüze koydunuz.Oyunculara buraya bir yaratık attık.Beş dk. arayla çıkacak saatlerce arayıp durun dediniz.Buz roketi yok ve görünüşe göre gelmeyecek.Bu fikri atan şahıs buz roketini oyunculara çok görüp sanki büyük bir iş başardığını sanıyor ama çıkan adaletsiz sonuçtan haberi var mı?
    Eski hesaplarda binlerce buz roketi var.Ya yeniler de ? Ya komple kaldırın yada adaletli bir çözüm bulun.

Son düzenlenen: 31 Aralık 2019
    [jeT_lİ] bunu beğendi.
  2. yılbaşı kütularında çıkıyo bende 800 tane vardı toplaya toplaya 1450 civarlarına çıktı yaklaşık 600 tane felan kazandım

3. Aliens

Aliens User

Onlar kutudan gelmedi. Doğum günü kapısı ve onların görevlerinden [ 300 + 300 kolay kapı ve görevi - 300 + 300 zor kapı ve görevi = 1600 ] geldi. Evet; bu sene çok tuhaf ve saçma bulduğum şekilde buz roketini oyunculardan esirgedi merkez yönetim.

4. bi konum varda orayada bi bakan olurmu

[Forum içerisinde link paylaşımı yasaktır.]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ocak 2020
  5. rahat kesebilelim senin gibileri işte. herkesin olmasın yani

6. Donuk labirent görevlerini yaparsanız buz roketi elde edersiniz.

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konuyla ilgili şikayetinizi ileteceğiz.

Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

Forum içerisinde link paylaşımının yasak olması nedeniyle mesajınızı düzenlemiş bulunmaktayım. Üyelerimiz konunuza buradan ulaşabilir.

İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)*, Themis. ve .Paradoks. bunu beğendi.
  8. Kilitleyebilirsin kardeş.

9. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.