Buz roketi (R-IC3)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 6 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Buz roketinde şans olayı mı var bazen işlemiyor. Görsel olarak görünmüyor demeyin çünkü karşıdaki harekete devam ediyor dursaydı belli olurdu.

En son haline göre şans olayı göremedim.
    Sanırım teknik bir sorun var boşa roket gidiyor.

2. Aliens

Aliens User

Evet, bende de kaç kez karşıya attığımda roket missledi. Bu söylediğinize göre mümkün değil. Hadi arge diyeceğim de flaxı olmayan çavuş rütbesinde ki bir gemide yanıltma manevrası full olamayacağına göre teknik bir hata var. Ayrıca süre konusunda da yanlış yazmışsınız. Süre uzatıldı siz kısaltıldı gibi yazmışsınız.

3. Teknik duyuru bölümünden alıntı yaptım yanlışsada önemi yok buradaki asıl olay önemli :)

4. Aliens

Aliens User

Yok, ben sana demedim ki. Alıntı olduğunun farkındayım. Onlara diyorum düzeltsinler diye. Ve dediğin gerçekten son derece önemli.

5. Oyunun her tarafı sorun ben hayatımda bu kadar sorunlu bir oyun görmedim.

6. Aliens

Aliens User

AHAHAHA! İlahi ya. :D Güleceğim yoktu. :D

7. TR1'de değilsen ona şükret yoksa sabah oynarsan o kadar akşam oyuna almıyorlar.

8. Aliens

Aliens User

TR-4'teyim. Ama TR-1 çok sorunlu diyorlar da girdiğim de hiç sıkıntı yaşamadım. Hatta Pazar günü en yoğun saatte bile akıcıydı. Sizde bir sorun olmasın. Hemde bu dediklerimi yurt netiyle yapıyorum.

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Roketin açıklamasında vuruş oranını yüzde yüz olarak belirtmişler.

Rakip oyuncu 700 menzilin dışında ise etki etmeyebilir.

Keyifli Forumlar.

10. Aliens

Aliens User

Ama Mod'um eğer o roket ateşlendiyse kesin olarak işlemesi gerekiyor. 700 menzili atış menzili.

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bunlar anlık olaylar,siz rakip oyuncuyu menzil içerisinde görürsünüz,karşı oyuncu siz roketi ateşlediğinizde menzil dışına çıkmış olabilir.

Çünkü bu yaşananlar veri aktarımı ile ilgili konular.Aynı anda iki oyuncununda bilgileri ve yaptığı hareketler almanya merkeze iletilmekte,burada yaşanan saliselik bir geçikme dahi bunu engelleyebilir.

Çok sıklıkla olmasada bu tür durumların yaşanması normal

Keyifli Forumlar.

12. hadi senin dediğin öyle olsun da peki adamla kafa kafaya carpışıyorsun bırak 700 menzili adamla kafaları tokuşturuyorsun atıyorsun bi şey yok ona ne diyeceksiniz

dün aynı adama 3 sefer denk geldim 3 ü de boş gecti cette sordum mis vurma ihtimali var dediler :) burda %100 vurma diyor oooo anla anlayabilirsen

13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz.

Konuyu ayrıntılı bir şekilde Teknik Ekibimize iletelim.Yapılması gerekenleri en kısa zamanda yapacaklardır.

Keyifli Forumlar.

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.