buz roketi saçmalığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KOMA..SE..BIRA tarafından 22 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. atığım 10 buz roketinden 6 sı mıss gıdyor bu nasıl iştir normal roketim bukadar mis vurmuyor ne amacı kalıyor bu roketlerin bukdaar mıss vuran bi roketide kapıyla felan anca kasabiliyoz ne saçma bişi bu roket

birde yaratıklara atığım buzların 10 da 1 i anca mis gidyor

Son düzenlenen: 22 Ocak 2018
    Sempatik.57 bunu beğendi.
  2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Oyuncularda olan argeleri unutmayalım lütfen.Yanıltma manevrası argesine vermiş olabilir.

Keyifli Forumlar

3. Benim roket ince ayarı(%100 roket isabet oranı) açıkken ıska attığımı gördüm. Hem de bir sefer değil 15 dakika içinde 3-4 sefer oldu.Adamın %12 savunması(yanıltma manevrası) iş yapıyor fakat bizim %100 oranımız iş yapmıyor. Benim anlamadığım konu, ihtimal olarak biz adamdan çok yüksek orana sahipken nasıl bir olasılık hesabı yapıyorsunuz. Üstüne buz roketine otomatik 3 saniye atan adamlar var.Bir ara videoya alıp supporta ileteceğim.

4. roket ince ayarı %100 isabet verirken miss gitmesi saçma oluyor

bunu biri açıklayabilirmi

Son düzenlenen: 22 Ocak 2018
  5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz arkadaşlar. Teknik ekibe iletilecektir.

Keyifli FOrumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.