Buz Roketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÇaĻ•Ќêкê•ÇaĻ tarafından 10 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Duyuruda Buz Roketlerini 11 Aralık ta dükkanda tanesi 20 uriden yazılacağı yazıyor ancak hala satışa çıkmadı ???

2. -Star-

-Star- User

Gelecekse eğer sabah resetiyle beraber gelecektir dostum.

3. haci.

haci. User

bu oyun niye yüklenmiyor noldu şimdi

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bazi nedenlerden buz roketi dükkana gecikmeli olsada eklenmiştir.

Ayrıca S.S.S'de de belirtildiği gibi S.S.S 2014 yılında yapıldığı için eski veya eksik bilgi yazıyor olabilir.

Buz roketi dükkanda 20 değil, geçen seneki gibi 300 uridium fiyatı ile sunulmuştur.

İyi forumlar.

Merhaba,

Eğer sorununuz hala devam ediyorsa lütfen yeni konu açarak bildiriniz.

İyi forumlar.

5. Pardon da siz ciddi misiniz ??
    Ben bu kadar da pişkinlik görmedim.İşinizi iyi yapmıyorsunuz. Eski duyuruları ısıtıp ısıtıp güncellemeden düzenlemeden önümüze atıyorsunuz.Sonrada böyle ivedi açıklamalarda bulunuyorsunuz.. Kendinizden utanmalısınız.!

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Kulandığınız kelimeleri daha dikkatli seçmenizi sizden rica ediyorum.

S.S.S. 2014 yılında hazırlanmış, yani benim göreve başalamamdan yıllar önce ve bu etkinlik yılda sadece 1 kez geliyor. Bizlerde eksik, eski bilgi olan S.S.S'leri güncelliyoruz ve bahsi geçen S.S.S. içinde aynı durum geçerli. Biz çok durumda sinle birlikte güncel bilgi öğreniyor ve gerekli düzenlemeleri yapmak zorunda kalıyoruz.

Eğer daha iyisini yapabileceğinizi düşünüyorsanız buradan moderatör takımına katılmak için başvuru yaapabilirsiniz. İnanın severek sizin fikirlerinizi dinler ve fikirlerinizi gerçekleştirmeye yardımcı olurum.

İyi forumlar.

7. uzayl80

uzayl80 User

2014 senesi bizi ilgilendirmiyor yıl olmuş 2018 bitti bitecek bizler şimdiki tarihe bakarız gerisi boş iş

Son düzenlenen: 11 Aralık 2018
  8. ee ozaman laf etmicen 2014 konusuna bakıp 20 uriye gelcek diye heveslenmişsiniz adam acıkladı etkinlik bilgileri gelincede 300 olarak güncellendi şurda laf edeceğinize gidip toplasanız ambarı doldururdunuz zaten

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.