buz roketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 58S58 tarafından 26 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 58S58

58S58 User

buz roketi gelmeyecek mi arkadaşlar artık herkesde buz var yeni olanlarda yok cok büyük sıkıntı 200 bin buz roketi olanlar var yani

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Buz roketi özellikle kış etkinlikleri zamanında gelmektedir. Kış etkinliğine ek olarak bazı etkinliklerin savaş bileti olarak da buz roketi verilmektedir. Gelecek etkinlikleri takip ederek buz roketini elde edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. umarım hedeflere gelmez ya hiçbir hedefin yeteri kadar buz roketi vericeğini sanmıyorum

4. 58S58

58S58 User

evet bende öyle düşünüyorum eskisi gibi kutulara gelmesi gerekiyor yoksa çok büyük haksızlık oluyor.

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Kutulara uzun zamandan beri gelmemektedir. Zamanında aşırı yapılan kutu toplamalar sonucun bazı hesaplarda fazla buz roketi mevcuttur fakat bunun için yapabileceğimiz bir şey ne yazık ki yoktur.
    Daha önceki etkinliklerde hedeflerde geldiğinde 100 tane gelmişti.

İyi forumlar.

6. umarım çoğaltırlar o zaman ya 100 tane nedir sadaka verir gibi

7. Bende 14 bin küsür var ama bekliyorum şöyle iyi toplasam diye.

Uzun zamandır takip ediyorum pek fazla bir şey gelmiyor.

BelongDemirhan bunu beğendi.
  8. 58S58

58S58 User

hypnos eski gemilerin hepsinde var bizde yok bu adaletsizlik oluyor üstlerinize bildirseniz böyle böyle vs falanda atamıyoruz yani

BelongDemirhan bunu beğendi.
  9. Eskiden buz kutusu 1 hafta boyunca millet topluyordu ama şimdi 1 gün dedi bi baktım ortada kutu yok sadece dükkanda var bizde buz yok illaki dükkanda alalım millet 50 k 60 k var ne yazık oldu darkorbitte oyun berbat olmuş ...

10. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Etki ve yeni oyuncu arasında farklılık oluşması oldukça doğal bir durumdur. Onun dışında etkinlik içerikleri olarak getirildiğinden dolayı bu kadar büyük sorun olacağını düşünmüyorum. Etkinlik ve ödül takibini düzenli yapmanız durumunda diğer oyunculardan pek farkınız olmayacaktır.
    Etkinlik içeriklerinin ne şekilde geleceğine Merkez Ekip karar vermektedir. Belirttiğim gibi zaman ayıran ve düzenli takibini yapan oyuncunun farkı illaki olacaktır.

İyi Forumlar.