Buz roketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfTR tarafından 2 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfTR

WolfTR User

Abi şu buz roketimidir nedir oyundan çıkarın Allah aşkına nerden çıktı düşmandan kaçıyorum buz atıyor benim attığım pld nin ne anlamı kalıyor valla bukadar sinir bozucu bişeyi oyuna eklemenize hayret ediyorum Bu roketin oyundan kaldırılmasını sayın Adminlerimizden talep ediyorum

2. bu konu çok çıktı onların sana attığı gibi sende onlara atabilirsin hem adminler cevap vermişti roketler zaten alınamıyor ve kaldırılması zahmetli olur gibisinden bişey demişleri

3. WolfTR

WolfTR User

ben ona atsam ne fayda edcek adam full arada bir kaçabiliyorum kaçtığım zamanda pld atıyorumki vuramasın daha atamadan öldürüyor durdurup ben şimdi ona atsam ne olcak 2 mizde o anlık durmuşuz oarada keser ama oyun berbat hale gelmiş 6 aylığına bırkamıştım REZALET bununla kalmıyor oyun donuyor bunedir anlamadım gitti birtane tallonu rahat kesemiyorum

4. bilmem ben genelde 1 tane atıyom ful elit hız var rahatça kaçıyorum eğer senin hızlar ful değilse adam büyük ihtimalle o roket varkende yokkende keser seni

5. WolfTR

WolfTR User

benim hızım 500 olsa ne olcak o roketi attığımda o anlık duruyom aldığım hasary 90-100 k roket olmasa dediğim gibi pld atıyorum adam vuramıyor 2-3 sanaiye bide 3 saniye koruma açıyorum tamam kesmesi imkansız oluyor ama o roket heşreiy batırıyor

6. Merhaba ;

Oyun için fikirlerinizi Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne açabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.