buzmavi Board Administrator (Adminim Dayanamadım)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 57.Alay.Çanakkale tarafından 8 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayfanın Linki ****

Merhaba,

Taramalar sonucunda bot kullandığını tesbit ettiğimiz 1323 Hesap bugün itibariyle süresiz kapatıılmıştır.

Birkez daha hatırlatmak istiyoruz lütfen bot kullanmayınız,bir an önce bu hatalı yoldan dönünüz.

buzmavi Board Administrator

Bütün yazılarınızda tesbit yazısı dikkatimi çekti ve sonunda rahatsız oldum :) Ben söylemezsem siz yanlış yazmaya devam edeceksiniz.

Tahmin yürütmek gerekirse siz google arama motoruna veya neyi kullanıyorsanız

tesbit yazdınız arama motoru düzeltmedi ve bu yanlışı doğru kabul ettiniz

Her konunun kendine özel bir arama şekli vardır. Doğrusu
    Tespit tir.

Kaynak olarak
    ****girip tesbit yazdığınızda karşınıza çıkcak olan sayfa ne yazıkki

Sonuç Bulunamadı Olacaktır :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ekim 2015
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle oyuncu arkadaşların Forum üzerinden link vermeleri kurallar gereği yasaktır.

Yazmış olduğunuz konularda yetkili şablonunu kullanarakta yazmanız uygun değildir.

Taktir edersinizki;Forum üzerinde yazılan her kelimenin yazım kurallarına uyup uymadığını araştırmaya kalktığımızda buna zamanımızın yetmiyeceği kanısındayım.

Kasıtlı olarak yazılan bir kelime değildir,kaldıki burada Tespit veya Tesbit kelimesinin manası konuyu değiştirmemektedir.Anlatılmak ve vurgulanmak istenen Botların bulunduğu ve bundan vazgeçilmesi olduğudur.

Keyifli Forumlar.

57.Alay.Çanakkale bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.