Buzul Çağı Kapımızda !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 12 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yıllardır önde gelen iklim ve meteroloji uzmanlarının tartıştığı konu...

Dünya gündeminin değişmez maddelerinden biri olan küresel ısınma , bir grup İngiliz bilim insanına göre bitti. İngiliz meteroloji Dairesi’yle prestijli iklim araştırma çalışmalarıyla tanınan East Anglia üniversitesinin , sonuçlarını geçtiğimiz hafta yayımladığı ortak araştırmaya göre, küresel ısınmanın yerini artık, ‘mini buzul çağı alıyor.

Uzmanlar 2015 veya 2023 tarihleri arasında bir mini buzulçağı geçireceğimizi düşünüyorlar...

0 ın altında dondurucu soğukların yani -20 ve civarı soğukların dünya genelinde geçeceği tahmin ediliyor.

Kaynak Haber Türk

Son düzenlenen: 12 Eylül 2014
    BlackGhost™ ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  2. Hocam linkler kalmış...

anket....

3. Hacı ne için anket açayım ? :D linkleri kaldırdım görmemişim...

4. Napak ölekmi ? :D ben soğuk severim zaten beni etkilemez :D pantolonu indirir koşarım hacı :D

5. :D sen buralarda mıydın oyundayık biz :D

6. Soğukluğun çok farkları var, misal Edirnede full kar yağmasına rağmen, çorluda fabrikalar fazla ısı yaydığı için senede 1-2 defa kar yağar ve 2cm felan kar birikir. Ancak ben oradayken bir kere rüzgara mağruz kaldığım zaman hemen hasta oluyordum. Ancak Hakkaride benim boyumdan yüksek kar yüksekliği vardı kapının önünde bi yelekle markete gidip gelebiliyordum. Kısacası soğuk var soğuk vra :D Siz neredeydiniz serhan ?

7. okul başladı günlerdir eve 9 da dönüyodum :D ben ciddiyim karda genelde şort ve tişörtle geziyorum.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  8. Ben dünyanın donmasını isterdim :D soğuk hava ve karlı hava birleşince acaip mutlu oluom heralde o an dünyanın en mutlu insanı benimdir :D agresiflik yok oluyor :D

9. bn dünyada olmamayı :D

10. Hacı dünya donarsa okul olmaz ? Mantık ?? ;)

11. Benim için farketmiyor başka her hangi bir iş için gece gündüz soğuk sıcak uyumadan çalışabiliyorum, ama bana ders yap diyince.....
    Evden çıkamayız, yeterli besinleri alamayız, evde montlarla gezeeriz elbette - yönleri olacak herşeyin fazlasıda azıda zarar okuldan kurtulmanın en iyi yolu yok :p

12. av yaparık problem ?

evden çıkarız nedeni besin için ;) hacı sen merak etme insanlık 3-4 tane buzul çağı geçirmiş ve hayatta kalmış...

eski molara bakarsan adamlar evden balık avlamak için çıkıyor :D

13. ben okula gitmek için ruhumu satarım :D

14. Gitmek için ? o_O Allah ıslah etsin şimdi okula gidecez gene boş boş saçma sapan espiriler yapacaklar ensemize vuracaklar...

Bide yok mu okulda ÇIKIŞA GELSENE diyenler arkasını çağırıyor hemen bebeler...

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  15. bizim okul iyi ya millet "insan" gibi. gidesin geliyo :D çıkışa gelsene bizde dalgasına oluyo ama gerçekten olursa da gideriz evelallah :D

16. Bizde kurusıkı tabanca muşta bıçak her şeyi getiriyorlar geçen dönem polis geldiydi istiklal marşından sonra kavga çıktı okul tam dağıldı torpil attılar kurusıkı ile ateş ettiler... lise 4 ler ile 3 ler arasında çıktı kavga...

Benim her gittiğim okulda böle bir şey var... işte bu yüzden kar yağmasını istiom okullar tatil olsun sıcak evimde oturayım...

17. Doğukanom

Doğukanom User

Dodge hangi lisedesin sen.Ticaret meslekse normaldir

18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

buzullar eriyormu donuyormu :) her sekilde de bizim yerimiz hazir uzaya kacariz DO saolsun..bende yeni bir oyun fikri sandim guzel baslangic gelistirirseniz;)

19. CİLΛ

CİLΛ User

ne yani tallin tallon ve meteoridlerimi keselim hep :D

20. Soğuk iyidir. Adamı dinç tutar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.